ENGELEN BESTAAN, IK WEET HET ZEKER - Praktijk Vertrouwen
17487
post-template-default,single,single-post,postid-17487,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

ENGELEN BESTAAN, IK WEET HET ZEKER

ENGELEN BESTAAN, IK WEET HET ZEKER

Herken jij de engel die op je pad komt?

Engelen, ze zijn er in soorten en maten. Je hebt de engel boven op de kerststal. Ik keek met ontzag toe als mijn vader hem op zijn plek plaatste. Ze waren er in de kerk, met bazuinen en grote vleugels. Altijd erg indrukwekkend.

De beste engelen zijn die zonder vleugels

Toen ik ouder werd hoorden engelen bij de kerk, ik stond er niet bij stil dat ze ook in het dagelijks leven een functie hebben.
Nu weet ik wel beter, engelen zijn universeel. Het zijn boodschappers en ze hebben altijd het beste met je voor. Ze komen op mijn pad in de vorm van engelenkaartjes, op schilderijen, in verhalen en via Netflix.
De beste engelen vind ik die zonder vleugels, zoals de vriendin die even aanwipt en tussen neus en lippen door, precies het juiste zegt. Of de onbekende die een praatje met je aanknoopt waardoor je goede zin krijgt.

Een beetje jaloers..

Sommige engelen zijn streng maar rechtvaardig, anderen zijn lief en meelevend of Je hebt de “gevallen” engel Lucifer die in de zogenoemde Netflix serie steeds meer zijn goede kanten ontdekt.
Zoals gezegd, ze komen op mijn pad maar ik heb er geen rechtstreeks lijntje mee zoals mijn vriendin Jolanda. Een beetje jaloers ben ik daar wel op, maar ja ik kan een kaartje trekken of een boek openslaan. Sinds kort weet ik dat het veel eenvoudiger is …. Je kunt de engel gewoon opbellen.

Je kunt de engel gewoon opbellen…

Het stond op een bord in Den Bosch.

Wat denk je, neem jij contact op met deze engel?

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.