Kennismaken met Reiki - Praktijk Vertrouwen
17015
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17015,page-child,parent-pageid-16755,wp-custom-logo,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

KENNISMAKING MET REIKI

Soms zijn er van die dagen…. 

 

 • Je bent al moe als je opstaat
 • Je hebt de hele nacht gepiekerd, of
 • Je bent zwetend veel te vroeg wakker geworden
 • Je hoopt, tegen beter weten in, dat je puber vandaag goed gehumeurd uit zichzelf opstaat
 • Je hebt het gevoel dat je overal alleen voor staat
 • Je voelt een zanikende pijn in je rug
 • Je hebt de energie niet om vrolijk te zijn, maar zet je masker op
 • Je wilt eigenlijk……. van alles, het enige wat overblijft is ontevredenheid.
 • “Weer niet gelukt om iets voor mezelf te doen.”
 • Hoofdpijn krijg je ervan….

 

Zuchten en steunen

Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning.

Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

 

Doezelen en Reiki toepassen

Mijn dag begint ik met een lekkere reikibehandeling terwijl ik in bed lig.
Je weet wel als je denkt “nog een half uur”.  Al doezelend gaan mijn handen naar die plekjes die ontspanning of energie nodig hebben. In de winter geef ik extra aandacht aan mijn nieren. Heb ik een pijnlijke heup dan ligt daar mijn Reiki-hand wat langer.
Als ik niet kan slapen, gebruik ik die tijd om me te behandelen. Ik val dan vanzelf weer in slaap.

 

Wat betekent Reiki voor mij?

Als je meer wilt weten over Reiki en wat het voor mij en voor jou kan betekenen kijk dan naar deze video:

Ik vertel je hierin

 • hoe ik Reiki ontmoet heb,
 • wat het nog steeds voor me betekent,
 • wat het voor jou kan betekenen,
 • 3 tips om je beter te voelen door je handen op de juiste plek op je lijf te leggen

Dit is de link naar de video ‘wat kan reiki voor jou betekenen?’.

 

Maar wat is Reiki?

Reiki is een zeer gemakkelijke manier om te ervaren ‘dat er meer is tussen hemel en aarde’.

Dat klinkt erg zweverig. Eigenlijk is Reiki net als tomatensoep, je kunt het beschrijven maar je weet pas hoe het smaakt als je het geproefd hebt.

Ben je nieuwsgierig naar Reiki?

Ben je ondertussen nieuwsgierig? Lijkt het idee van fit opstaan en je al doezelend opladen met energie je wel wat. In dat geval nodig ik je uit om gratis kennis te maken met Reiki.

Gratis Reiki proeverij

Als je Reiki ervaren hebt,  dan is dat de eerste stap naar

 

 • tot rust komen,
 • minder piekeren,
 • je fit voelen,
 • stress los laten ,
 • meer zelfvertrouwen krijgen,
 • minder pijn voelen,
 • iets voor jezelf,
 • je eigen pad kiezen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Donderdagavond 15 augustus 2019 om 19.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met mij en Reiki. Om 20.30 uur ronden we de avond af.
Meld je aan voor deze avond via het inschrijfformulier formulier. Ben je 15 augustus verhinderd? Maak dan een andere afspraak door het inschrijfformulier in te vullen. Ik neem dan binnen één dag contact met je op.
Je kunt me ook bellen op nummer 076-5417593 of 0631041140.

HIGHLIGHTS WORKSHOP

 

Kom je Reiki proeven?

Ik laat je Reiki voelen tijdens een korte zittende behandeling (over je kleding heen ) en leg uit wat Reiki is .
We bespreken wat Reiki voor jou in jouw leven kan betekenen. Met Reiki heb je letterlijk een stukje van jouw rust en geluk in eigen handen.

INSCHRIJVEN WORKSHOP

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen over deze workshop? Neem dan gerust vrijblijvend contact op:

  Workshops bij Praktijk Vertrouwen

  Hier kun je zien welke workshops bij Praktijk Vertrouwen aangeboden worden.
  Iedere workshop is een stap naar kiezen om goed in je vel te zitten.  Klik op een van de workshops voor meer informatie.

  Op de pagina van jouw keuze kun je je meteen aanmelden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

   

  Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

  REIKI OPFRISCURSUS

  Je nam ooit deel aan een reiki-cursus. De eerste weken na de cursus heb je bijna iedere dag de tijd genomen om jezelf Reiki te geven. Daarna ging je dit steeds vaker vergeten of je vond het niet zo nodig. Je mist je de Reiki behandeling, je beseft dat je er baat bij had, maar hoe ging het ook alweer?

  KENNISMAKEN MET REIKI

  Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning. Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

  REIKI 1

  Hoe moet dat nou? Vraag je je wel eens af of er ook een andere manier dan pillen is om dit gepieker te stoppen? Daar begint dat gezanik in je buik weer… je menstruatie komt eraan. Niks laten merken en doorgaan maar leuk is anders.
  Je was geveld door de griep, hé hé eindelijk over of toch niet.

  REIKI 2

  Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht?

  REIKI 3

  Na het doorlopen  en enige tijd beoefenen van Reiki-I en II kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

  WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

  Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  Ze kreeg net haar dertigste kuiken op haar zeventigste. Men noemt haar Wisdom. Een toepasselijke naam want je hebt wijsheid nodig om 30 jaar ouder te worden dan je soortgenoten. Wisdom zweeft boven de wereldzeeën. Wisdom legt een ei, broedt, zweeft, voedt en wordt bewonderd. Wisdom is zich nergens van bewust, zelfs niet
  Denken en voelen, een stukje geschiedenis     Ik denk dus ik ben   Descartes schreef aan het begin van de zeventiende eeuw: ,,Ik denk dus ik ben.” De 18e eeuw was de tijd van de Verlichting, de eeuw van de rede. Alleen door het gebruik van de rede en het gezonde verstand komt men
      Snoer de Krokodil zijn Bek? Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, leer erom te lachen en doe het anders.   Het boek wordt in mei 2020 gelanceerd. (uit hoofdstuk 1)   Aard   Heb jij wel eens nagedacht over jouw aard? Meestal komt de eerste kennismaking met je eigen aard via een ander. Zo noemde mijn vader
  Griep of verkouden? Je weerstand kan in het voorjaar een extra oppepper gebruiken. Een eenvoudig, glanzend steentje in je broekzak kan je hier bij helpen. Deze heliotroop is al sinds de Middel Eeuwen een bekende helper bij snotterige neuzen en hese kelen. Heliotroop, groen en glanzend Andere namen voor deze prachtige groene steen

  Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.