Kennismaken met Reiki - Praktijk Vertrouwen
17015
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17015,page-child,parent-pageid-16755,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

KENNISMAKING MET REIKI

Soms zijn er van die dagen…. 

 

 • Je bent al moe als je opstaat
 • Je hebt de hele nacht gepiekerd, of
 • Je bent zwetend veel te vroeg wakker geworden
 • Je hoopt, tegen beter weten in, dat je puber vandaag goed gehumeurd uit zichzelf opstaat
 • Je hebt het gevoel dat je overal alleen voor staat
 • Je voelt een zanikende pijn in je rug
 • Je hebt de energie niet om vrolijk te zijn, maar zet je masker op
 • Je wilt eigenlijk……. van alles, het enige wat overblijft is ontevredenheid.
 • “Weer niet gelukt om iets voor mezelf te doen.”
 • Hoofdpijn krijg je ervan….

 

Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning.

Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

 

Doezelen en Reiki toepassen

Zelf begin ik mijn dag met een lekkere reikibehandeling terwijl ik in bed lig. Ik zet er de wekker een half uurtje eerder voor. Al doezelend gaan mijn handen naar die plekjes die ontspanning of energie nodig hebben. In de winter geef ik extra aandacht aan mijn nieren. Heb ik een pijnlijke heup dan ligt daar mijn Reiki-hand wat langer.
Als ik niet kan slapen, gebruik ik die tijd om me te behandelen. Ik val dan vanzelf weer in slaap.

 

Wat betekent Reiki voor mij?

Als je meer wilt weten over Reiki en wat het voor mij betekent heeft en voor jou kan betekenen kijk dan naar mijn uitleg op deze video:

Ik vertel je hierin

 • hoe ik Reiki ontmoet heb,
 • wat het nog steeds voor me betekent,
 • wat het voor jou kan betekenen,
 • 3 tips om je beter te voelen door je handen op de juiste plek op je lijf te leggen

Dit is de link naar de video ‘wat betekent Reiki voor mij en wat kan het voor jou betekenen’.

 

Maar wat is Reiki?

Reiki is een zeer gemakkelijke manier om te ervaren ‘dat er meer is tussen hemel en aarde’.

Dat klinkt erg zweverig. Eigenlijk is Reiki net als tomatensoep, je kunt het beschrijven maar je weet pas hoe het smaakt als je het geproefd hebt.

Ben je nieuwsgierig naar Reiki? 

Mogelijk ben je ondertussen nieuwsgierig en lokt het idee van fit opstaan en je al doezelend opladen met energie je wel. In dat geval nodig ik je uit om gratis kennis te komen maken met Reiki.
Als je Reiki dan ervaren hebt, is dat de eerste stap naar

 

 • tot rust komen,
 • minder piekeren,
 • je fit voelen,
 • stress los laten ,
 • meer zelfvertrouwen krijgen,
 • minder pijn voelen,
 • iets voor jezelf,
 • je eigen pad kiezen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Dinsdagavond 16 april 2019 om 19.00 uur ben je van harte welkom om kennis te komen maken met mij en Reiki. Om 20.30 uur ronden we de avond af.
Meld je aan voor deze avond via het inschrijfformulier formulier. Ben je 16 april verhinderd? Maak dan een afspraak om gratis kennis te maken met Reiki door het inschrijfformulier in te vullen. Ik neem dan binnen één dag contact met je op.
Je kunt me ook bellen op nummer 076-5417593 of 0631041140.

HIGHLIGHTS WORKSHOP

 

Kom je Reiki proeven?

Ik laat je Reiki voelen tijdens een korte zittende behandeling (over je kleding heen ) en leg uit wat Reiki is .
We bespreken wat Reiki voor jou in jouw leven kan betekenen. Met Reiki heb je letterlijk een stukje van jouw rust en geluk in eigen handen.

INSCHRIJVEN WORKSHOP

Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

Vragen over deze workshop? Neem dan gerust vrijblijvend contact op:

Workshops bij Praktijk Vertrouwen

Hier kun je zien welke workshops bij Praktijk Vertrouwen aangeboden worden.
Iedere workshop is een stap naar kiezen om goed in je vel te zitten.  Klik op een van de workshops voor meer informatie.

Op de pagina van jouw keuze kun je je meteen aanmelden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

REIKI OPFRISCURSUS

Je nam ooit deel aan een reiki-cursus. De eerste weken na de cursus heb je bijna iedere dag de tijd genomen om jezelf Reiki te geven. Daarna ging je dit steeds vaker vergeten of je vond het niet zo nodig. Je mist je de Reiki behandeling, je beseft dat je er baat bij had, maar hoe ging het ook alweer?

KENNISMAKEN MET REIKI

Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning. Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

REIKI 1

Hoe moet dat nou? Vraag je je wel eens af of er ook een andere manier dan pillen is om dit gepieker te stoppen? Daar begint dat gezanik in je buik weer… je menstruatie komt eraan. Niks laten merken en doorgaan maar leuk is anders.
Je was geveld door de griep, hé hé eindelijk over of toch niet.

REIKI 2

Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht?

REIKI 3

Na het doorlopen  en enige tijd beoefenen van Reiki-I en II kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

NIEUWSTE BLOG ITEMS

10 tips om het hoofd helder te houden… 31 graden Celsius
Was jij er ook bij?     Ooo Ooo Ooo   Wij wel Het werd half twee vannacht.   Ooo Ooo   Avondje kaarten met vrienden Ipadje Songfestival op de achtergrond Nou ja….. achtergrond   Ho  Ho   Hoo   Wat een geschreeuw Wat een drukte Ooo Oooo Kaarten doe je met z’n 4en Anders …. Nog geen 2 minuten hadden ze gekregen in Tel Aviv   Ooh Oooh   Ineens…. Yes Rust Balans Duncan Binnen klopt met buiten Verademing Focus Verbinding Hij
Het voorjaar is in de lucht.   De vogeltjes fluiten en de lelietjes van dalen ruiken heerlijk. De eerste lelietjes zet ik altijd bij de foto van mijn moeder. Het was haar  lievelingsbloem.   De paden op
Liefdevol, met compassie, glimlach naar jezelf Stress, burn-out, moe zijn van de eisen die jij aan jezelf stelt. Herken je het “dit lijstje moet af vandaag” of ‘weer niet gelukt’ gevoel? Op facebook en andere social media kom je regelmatig quotes tegen als ‘werk is leuk, ik bewaar altijd een stukje voor

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief