Reiki ontvangen op het moment dat je het nodig hebt - Praktijk Vertrouwen
17335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17335,page-child,parent-pageid-16725,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

REIKI ONTVANGEN OP HET MOMENT DAT JE HET NODIG HEBT

Er zijn van die momenten dat je goed wat extra energie kunt gebruiken. Ik denk dat we dat allemaal herkennen. Bijvoorbeeld als een griepvirus rondwaart en het je bijna gevonden heeft… je bent dan moe en rillerig, niet echt ziek maar fit is ook anders.

 

Of je hebt net een chemo achter de rug en wilt je zo snel mogelijk weer fit voelen. Het kan ook zijn dat je even extra moet presteren, een opdracht af moet of die stapel proefwerken binnen een week nagekeken zijn. Je wilt wel je geduld bewaren bij die opstandige tiener, alleen het lukt niet zo goed.

 

HERKEN JE DAT?

 

 • Je piekert en bent al moe als je opstaat
 • je bent aan het herstellen en wil je fit en opgewekt voelen
 • je bent onrustig, je wilt iets anders maar weet niet wat
 • Je bent te futloos om die klus te klaren
 • Je bent chagrijnig en voelt je daar schuldig over
 • Je bent moe van de twijfel of je nu wel of niet op een therapeut afstapt.

 

IEMAND DIE AAN JE DENKT

 

Omdat ik ervaren heb hoe heerlijk het is om de rust te voelen die ontstaat als een ander mij energie stuurt, wil ik dat voor jou ook doen. De energie kan zorgen dat je je beter kunt concentreren, verdriet kunt verwerken of sneller herstelt bij ziek zijn.

 

Ter voorbereiding van een lastig gesprek kan een beetje Reiki-energie je net dat stukje rust en inzicht geven dat je nodig hebt. Je hoeft er helemaal niets voor te doen terwijl je je toch fitter, zekerder of alerter voelt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Met behulp van een speciale techniek kan ik je energie sturen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Voel je je moe en/of zie je op tegen een karwei dan kun je energie ontvangen zodat je je rustiger en fitter voelt.

 

Wat is de aanpak?

 • We maken een afspraak over het tijdstip waarop je energie ontvangt.
 • Ik stuur je 5 dagen achter elkaar energie.
 • Iedere sessie duurt een half uur.
 • Je ontvangt energie terwijl jij gewoon doorwerkt of op de bank zit. Je hoeft hier ech niets voor te doen. De energie vindt jou wel, onafhankelijk van wat je doet.
 • Na deze 5 keer bespreken we je ervaringen en hoe we verder gaan.

 

De energie zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, je humeur beter wordt.
Daar zullen je partner en kinderen ongetwijfeld blij mee zijn.

 

Jij alléén kunt kiezen of de energie, een beetje van de grote hoeveelheid die de kosmos rijk is, naar jou komt.

 

Investering

Voel jij iets voor deze moeiteloze aanpak, klik dan op de gekleurde tekst en vul het afspraakformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw investering voor deze 5 sessies en nabespreking bedraagt €225. Als je aanvullend verzekerd bent, vergoedt je zorgverzekeraar een gedeelte van je kosten. Kijk dit even na in je polis.

HIGHLIGHTS

 

Wil jij ook?

 • Fit je bed uitkomen?
 • Vrolijk aan de dag beginnen?
 • Zelfvertrouwen hebben?
 • Rust voelen in je lijf?
 • Kiezen voor die dingen waar je blij van wordt?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op:

  SPECIALISATIES BIJ PRAKTIJK VERTROUWEN

  Bij Praktijk Vertrouwen hebben wij vele specialisaties die u kunnen helpen uzelf weer te vinden, en uw leven weer op het juiste pad te zetten.
  Wij nodigen u uit om te kijken wat juist voor u is. Iedereen reageert anders en heeft andere voorkeuren, en dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij dat wij voor iedereen wat hebben. Wanneer u iets ziet dat u persoonlijk aanspreekt, dan kunt u online direct een afspraak bij ons maken.

   

  Wie bieden de volgende specialisaties aan:

  VOETREFLEXOLOGIE

  Heb jij regelmatig van die dagen dat het lijkt alsof je je moet voortslepen? Je verlangt alweer naar je bed terwijl je er nog geen uur uit bent. Die vervelende griep heb je achter de rug maar je raakt dat hoestje niet kwijt. Je wilt ten volle van het voorjaar genieten maar raakt die vermoeidheid niet kwijt. Vooral als de vogeltjes weer vroeg beginnen te fluiten kan het zijn dat je net een steuntje in je rug nodig hebt!

  ENERGETISCHE BEHANDELING

  Heb jij ook wel eens dat: Je soms uren ligt te draaien terwijl je wilt slapen, je word moe wakker en je blijft de hele dag moe. Je schouders blijven pijnlijk zeuren, je wordt plotseling verdrietig of boos in de buurt van anderen, en je wilt nee zeggen terwijl je ja knikt? Een energetische behandeling kan uitkomst voor je bieden!

  HELEN MET EDELSTENEN

  Alweer liggen woelen in je bed. Je gedachten gaan alle kanten uit. Even indommelen en daar zijn ze weer. Moe wordt je ervan en nu ga je echt piekeren. “Hoe moet dat morgen nou als ik niet uitgeslapen ben?” Vervolgens je dekbed teruggeslagen om je benen buiten bed te steken zodat je wat kunt afkoelen…. Wat een hitte. Heet dit nu de overgang? Herken je je hierin?

  KRACHTGERICHT COACHEN

  Stomme vraag natuurlijk, iedereen voelt zich weleens onzeker. Het is wat anders als die onzekerheid aan je blijft knagen. Die nooit ophoudende twijfel… doe ik het wel goed óf vinden ze me wel aardig? Je wilt zo graag alles goed doen en het enige wat het oplevert is stresssss.

  NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE (NEI)

  Heb je ook af en toe buikpijn bij de gedachte dat je die ene persoon weer spreekt? Herken je iets van in het volgende: je piekert, je slaapt slecht, je durft geen nee te zeggen, je voelt je minder dan de ander, je zegt maar ja “voor de lieve vrede”, je werk is nooit goed genoeg, je voelt je onzeker, je bent voortdurend moe?

  REIKI ONTVANGEN OP HET MOMENT DAT JE HET NODIG HEBT

  Er zijn van die momenten dat je goed wat extra energie kunt gebruiken. Ik denk dat we dat allemaal herkennen. Bijvoorbeeld als een griepvirus rondwaart en het je bijna gevonden heeft… je bent dan moe en rillerig, niet echt ziek maar fit is ook anders. Of je hebt net een chemo achter de rug en wilt je zo snel mogelijk weer fit voelen.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.