Voetreflexologie mogelijkheden bij Praktijk Vertrouwen
17337
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17337,page-child,parent-pageid-16725,wp-custom-logo,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

VOETREFLEXMASSAGE

Heb jij regelmatig van die dagen dat het lijkt alsof je je moet voortslepen?

 

Je verlangt alweer naar je bed terwijl je er nog geen uur uit bent.
Die vervelende griep heb je achter de rug maar je raakt dat hoestje niet kwijt. Je wilt lekker van het voorjaar genieten maar bent moe, moe, moe.
Vooral als de vogeltjes weer vroeg beginnen te fluiten kan het zijn dat je net een steuntje in je rug nodig hebt.

 

Herken je een of meer van onderstaande ongemakken?

 

 • Hoofdpijn,
 • Onrustige darmen of darmkrampen
 • Een opgeblazen gevoel in je buik
 • Onregelmatige of pijn tijdens, de ongesteldheid
 • Opvliegers
 • Onrust
 • Stress
 • Niet kunnen concentreren
 • Slecht slapen
 • Piekeren

 

Dan is het tijd om je voeten te laten masseren.

Ook als je klachten het gevolg zijn van reuma, migraine, ADHD, burn-out, verlies van een dierbaar persoon, of een verandering in je leven, helpt voetreflexmassage.

 

Stress of burn-out?

Een natuurgeneeskundige voetreflexmassage geeft ontspanning in je lijf en rust in je hoofd.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het bij ‘Vertrouwen’?

 

 • Tijdens een gratis kennismakingsgesprek (1/2 uur) voelen we of er een wederzijdse klik is. Indien ja, mag je ontspannen bij de eerste behandeling.
 • Als je gevoeld hebt wat een massage voor jou kan doen, spreken we een traject af van 5 behandelingen van 1 uur. Dit omdat een enkele behandeling wel lekker is maar voor blijvende ontspanning je tenminste 5 keer mag terugkomen.
 • Tijdens de massage hoor je enkel de vogeltjes op de achtergrond.
 • Energie stroomt en gaat aan het werk, daar waar jij het meeste nodig hebt.
 • Aan het eind bespreken we kort hoe je de massage ervaren hebt en geef ik je adviezen mee.
 • Eén sessie duurt 1 uur.
 • De eerste 3 massages zitten dicht bij elkaar, daarna neemt de tijd ertussen toe.
 • Houd rekening met 8 á 10 behandelingen afhankelijk van je vraag.

 

De investering voor een sessie bedraagt € 90.- per uur. Bij vooruitbetaling van 5 sessies betaalt u hiervoor € 400.-

 

Je zorgverzekeraar vergoedt jouw kosten geheel of gedeeltelijk uit het aanvullend gedeelte, afhankelijk van de manier waarop je verzekerd bent. Meer hierover vind je op de pagina Tarieven

HIGHLIGHTS

 

Het betere voetenwerk

Stel je voor dat je volop energie en rust in je lijf hebt, je denkt helder en begint fluitend aan je dag.

 

Wil jij?:

  • Goed slapen, de hele nacht,
  • Ontspannen,
  • Soepele gewrichten,
  • Regelmatige stoelgang,
  • Een regelmatige menstruatie,
  • Aarding,
  • Even minder pijn voelen,
  • Verdriet verwerken?
  • verlichting van je klachten bij chronische ziekten zoals MS of reuma.

 

 • Ook bij ernstige stress en /of burn-out helpt voetreflexmassage om te ontspannen, het geeft meer rust in je hoofd en lijf én het verbetert de slaap.

Wil je meer weten? Maak dan hier  een afspraak.

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen voetreflexologie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op:

  MOGELIJKHEDEN BIJ PRAKTIJK VERTROUWEN

  Praktijk Vertrouwen heeft meerdere mogelijkheden waarmee jij geholpen kunt worden om je beter in je vel te voelen.
  Ik nodigen je uit om te kijken waar jij je toe aangetrokken voelt. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bespreken we dan de aanpak van jouw traject. Spreekt dit je aan? Dan kun je online direct een afspraak met Vertrouwen maken.

   

  Praktijk Vertrouwen biedt de volgende mogelijkheden aan:

  VOETREFLEXOLOGIE

  Heb jij regelmatig van die dagen dat het lijkt alsof je je moet voortslepen? Je verlangt alweer naar je bed terwijl je er nog geen uur uit bent. Die vervelende griep heb je achter de rug maar je raakt dat hoestje niet kwijt. Je wilt ten volle van het voorjaar genieten maar raakt die vermoeidheid niet kwijt. Vooral als de vogeltjes weer vroeg beginnen te fluiten kan het zijn dat je net een steuntje in je rug nodig hebt!

  ENERGETISCHE BEHANDELING

  Heb jij ook wel eens dat: Je soms uren ligt te draaien terwijl je wilt slapen, je word moe wakker en je blijft de hele dag moe. Je schouders blijven pijnlijk zeuren, je wordt plotseling verdrietig of boos in de buurt van anderen, en je wilt nee zeggen terwijl je ja knikt? Een energetische behandeling kan uitkomst voor je bieden!

  HELEN MET EDELSTENEN

  Alweer liggen woelen in je bed. Je gedachten gaan alle kanten uit. Even indommelen en daar zijn ze weer. Moe wordt je ervan en nu ga je echt piekeren. “Hoe moet dat morgen nou als ik niet uitgeslapen ben?” Vervolgens je dekbed teruggeslagen om je benen buiten bed te steken zodat je wat kunt afkoelen…. Wat een hitte. Heet dit nu de overgang? Herken je je hierin?

  KRACHTGERICHT COACHEN

  Stomme vraag natuurlijk, iedereen voelt zich weleens onzeker. Het is wat anders als die onzekerheid aan je blijft knagen. Die nooit ophoudende twijfel… doe ik het wel goed óf vinden ze me wel aardig? Je wilt zo graag alles goed doen en het enige wat het oplevert is stresssss.

  NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE (NEI)

  Heb je ook af en toe buikpijn bij de gedachte dat je die ene persoon weer spreekt? Herken je iets van in het volgende: je piekert, je slaapt slecht, je durft geen nee te zeggen, je voelt je minder dan de ander, je zegt maar ja “voor de lieve vrede”, je werk is nooit goed genoeg, je voelt je onzeker, je bent voortdurend moe?

  REIKI ONTVANGEN OP HET MOMENT DAT JE HET NODIG HEBT

  Er zijn van die momenten dat je goed wat extra energie kunt gebruiken. Ik denk dat we dat allemaal herkennen. Bijvoorbeeld als een griepvirus rondwaart en het je bijna gevonden heeft… je bent dan moe en rillerig, niet echt ziek maar fit is ook anders. Of je hebt net een chemo achter de rug en wilt je zo snel mogelijk weer fit voelen.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  Ze kreeg net haar dertigste kuiken op haar zeventigste. Men noemt haar Wisdom. Een toepasselijke naam want je hebt wijsheid nodig om 30 jaar ouder te worden dan je soortgenoten. Wisdom zweeft boven de wereldzeeën. Wisdom legt een ei, broedt, zweeft, voedt en wordt bewonderd. Wisdom is zich nergens van bewust, zelfs niet
  Denken en voelen, een stukje geschiedenis     Ik denk dus ik ben   Descartes schreef aan het begin van de zeventiende eeuw: ,,Ik denk dus ik ben.” De 18e eeuw was de tijd van de Verlichting, de eeuw van de rede. Alleen door het gebruik van de rede en het gezonde verstand komt men
      Snoer de Krokodil zijn Bek? Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, leer erom te lachen en doe het anders.   Het boek wordt in mei 2020 gelanceerd. (uit hoofdstuk 1)   Aard   Heb jij wel eens nagedacht over jouw aard? Meestal komt de eerste kennismaking met je eigen aard via een ander. Zo noemde mijn vader
  Griep of verkouden? Je weerstand kan in het voorjaar een extra oppepper gebruiken. Een eenvoudig, glanzend steentje in je broekzak kan je hier bij helpen. Deze heliotroop is al sinds de Middel Eeuwen een bekende helper bij snotterige neuzen en hese kelen. Heliotroop, groen en glanzend Andere namen voor deze prachtige groene steen

  Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.