Ervaringen - Praktijk Vertrouwen
16999
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16999,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

ERVARINGEN CLIENTEN

Monique, 50 jaar

 

In jou vond ik een laagdrempelig, hartverwarmend persoon. Ik voelde me gezien en gehoord door je. Door wat je me teruggaf, wekte je bij mij meteen al het vertrouwen, ondanks dat ik – wat ik al aangaf na het gesprek- niet zozeer op zoek was naar iemand die holistisch (mag ik het zo noemen?) werkt. Je gaf me direct al tips en informatie mee, waarvoor mijn dank m.n. de tip naar de app headspace, bleek voor mij een gouden tip te zijn. Ik heb er al veel aan gehad. Jammer dat deze zo duur is, maar dat terzijde. Het is een app met absolute meerwaarde.

 

Marlene, dank je wel voor het fijne gesprek dat we hadden, je luisterend oor, je begrip en je geduld.

Alice, 60 jaar

 

Mijn briefjes met jouw tekst voor mij zitten nog steeds in mijn beurs.

Elke dag doe ik boordschappen, trek mijn beurs open en zie altijd de felle kleur

oranje van het papiertje waarop mijn tekst sta blijf in je kracht staan NU en CONTINUE.

Soms komt het binnen en soms niet.

Ik hoef nog niet eens de tekst te zien, alleen al de kleur is soms voldoende!

Prachtig hoe dat werkt!

 

Het geeft me opnieuw vertrouwen in mezelf.

 

Het is fijn om iets van je te horen,

je blijft in mijn systeem!!

Terugkijkend op die keren dat ik bij je bent geweest …………. het heeft me

weer een stukje dichter bij mezelf gebracht.

Veel dank hiervoor.

Ik voelde /voel me goed bij je.

 

Vriendelijke groet

Erika, 52 jaar

 

Hoi Marlene,

 

Ik was net verhuisd naar Breda en op zoek naar iemand die voetmassage of voetreflexologie kon doen. Jouw naam heb ik uit de Gouden Gids geplukt. Ik had puur een ontspannende voetmassage op het oog.

 

Ik had geen idee dat je zoveel meer kon dan alleen ontspannende ‘massage’. Ik herinner me nog de eerste keer dat ik kwam. Je kende me helemaal nog niet, en las mijn voetzolen alsof je een
boek las. Het boek ging over mij en elke passage was raak. Ik was in tranen. Alle verdere behandelingen hebben me inzicht verschaft in mijn leven, hebben me rust, begrip, acceptatie gegeven. Ze hebben me geholpen moeilijke periodes in mijn leven door te komen.

 

Jij bent uniek, hebt zoveel pijlen op je boog om mensen te helpen. Ik vind jou erg duidelijk en ‘down to earth’, helemaal niet zweverig. Dat ‘down to earth’ zijn waardeer ik nog het allermeeste in je, denk ik.

Daniella, 44 jaar

 

Ik wilde leren minder nerveus te zijn voor presentaties.
Ik heb veel over mezelf geleerd, inzicht gekregen in mezelf en mijn overtuigingen en emoties
Openheid, vakkundigheid en objectiviteit zijn de woorden die in mij opkomen als ik aan jou en de sessies denk.

LUUS, 70 JR.

 

Dag, ik heb verschillende cursussen bij jou gevolgd en steeds met veel plezier De verwachting die ik had vooral van mijn eerste kennismaking met Reiki was meer nieuwsgierigheid dan iets anders wat
resulteerde in vertrouwen en vervolg cursussen maar wel met het nodige geduld en ruimte
voor ontwikkeling waar ik nog steeds met veel inzet en plezier mee bezig ben.
Mijn gesprekken met jou heeft mij zeker geleerd te relativeren. je hebt me in velerlei opzichten anders leren kijken.
De reden dat ik ook andere mensen jou aanbeveel is dat jou aanpak zeer kundig is maar zeker ook vooral de totale mens in beeld wordt genomen en dus steeds door jou op maat wordt gewerkt.
Wat door mij als heel professioneel is ervaren maar waar ook steeds ruimte was voor mijn eigen inzet.
Mijn cursussen in de Voetreflexologie waren zeer pittig maar door jou goede ,rustige manier van de stof te behandelen is mij ook tot grote tevredenheid deze eigen te maken.

JOLANDA, 55 JR.

 

Ik kwam naar je toe omdat ik via via van je gehoord had, en dacht ik ga daar ook naar toe. Nog geen seconde spijt van deze beslissing gehad.
Ik ben reikimaster geworden, en daar ben ik elke dag dankbaar voor dat je me dat hebt eigen gemaakt. Verder de vele workshops zijn ook een geweldige aanvulling geweest.
Je bijdrage heeft heel veel toegebracht in mijn leven.
Een duidelijke reikimaster met beiden voeten op de grond en een groot lerares. Ik hoop dat er meer mensen een beetje Reiki gaan beoefenen, wordt de wereld een betere van.

MARJA, 55 JR.

 

Ik heb bij jou de Reiki cursus 1,2 en 3a gedaan. Deel1en 2 was met een klein groepje wat ik als
heel prettig heb ervaren door de persoonlijke aandacht die er was. Deel 3a was 1 op 1 zodat het
geheel op mij was toegespitst wat ook heel fijn was. Ook de begeleiding daarna was prima.
Ook ben ik als cliënt bij je geweest. De therapie heeft veel “troep” uit het verleden opgeruimd en
heeft mij veel antwoorden en inzichten gegeven.
Ik zou jouw absoluut aanraden bij anderen omdat je een fijn mens bent met een enorme
hoeveelheid kennis op je vakgebied die je goed kan overbrengen, betrouwbaar en integer bent en niet te vergeten je positieve gevoel voor humor.

ANKY, 48 JR.

 

Hallo Marlene,
Je kwam met Praktijk Vertrouwen op mijn pad in 2002. Ik wilde graag verder met mijn spirituele
ontwikkeling en heb bij jou Reiki 1 en 2 gedaan. Door je rustige en duidelijke begeleiding in het spirituele en toch in het hier en nu met beide benen stevig op de grond, voelde ik me erg op mijn gemak. Ook de Reiki behandelavonden die ik daarna bezocht waren steeds iets om naar uit te kijken. Samen met anderen elkaar Reiki geven en ontvangen.
Hoewel Reiki niet dagelijks door mij heel bewust actief wordt gebruikt is het wel altijd aanwezig. Het kan soms ineens gaan stromen, voor de mensen en dieren om me heen. Maar zeker ook voor mezelf. Als er zich een situatie voordoet waarin Reiki kan ondersteunen, dan denk ik er spontaan weer aan. Het geeft me nog steeds een goed gevoel dat ik toen de stap heb genomen.

ANITA, 50 JR.

 

Ik was nieuwsgierig naar wat voetreflex inhoud en wat het met je doet.
Ik heb er veel van geleerd en erg leuke mensen ontmoet.
Het was iedere les weer leuk om naar toe te gaan.
De cursus voetreflex heeft mij een andere kijk op het leven en gezondheid gegeven. Er ging een nieuwe wereld open.

Marlene heeft bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling.
Een betrouwbaar adres. Een vrouw met wijsheid die midden in het leven staat.

IRMA, 52 JR.

 

Ik wilde natuurlijk graag meer weten over Reiki. Door Reiki II hoop ik inzicht, rust en vertrouwen in mezelf te vinden. De afgelopen jaren ben ik meer bezig geweest met wat goed is voor anderen dan wat goed is voor mij. Het voelt alsof ik mezelf een beetje ben verloren en ik hoop met Reiki weer wat dichter bij mezelf te komen.

De cursus heb ik nog maar net gedaan en sta dus nog aan het begin. Bij de cursus Reiki I heb ik wel gemerkt dat het een positieve invloed heeft op mijn gezondheid en mijn energie.

Jou praktijk heet “Vertrouwen” en dat straal jij ook uit. Ik voelde me eigenlijk meteen wel op mijn gemak bij jou Marlene. Je geeft goede informatie over Reiki. Soms is de materie best wel moeilijk te bevatten maar jij geeft duidelijke uitleg zonder dat het te ‘zweverig’ wordt. Ik vond onze avonden samen heel plezierig.

DANIELLA, FEBRUARI 2014

 

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

LINDA – JANUARI 2014

 

6 jaar geleden kwam ik voor de eerste keer bij Marlene, ik zat erg slecht in mijn vel, tegen een burn-out aan. Ik moest veel dingen uit het verleden een plekje geven en had veel vragen over het leven. Dankzij de NEI sessies bij Marlene heb ik de dingen uit het verleden op een rustige manier een plekje kunnen geven en vind ik samen met Marlene de antwoorden op mijn vragen. Ik kom telkens weer een stuk “lichter” terug thuis van zo’n sessie. Toen ik weer wat sterker was geworden, heb ik dankzij een aantal workshops (o.a de voetdiagnostiek) en gesprekken mijn spiritualiteit en inzichten kunnen verruimen en ontwikkelen.

Marlene houdt me regelmatig een spiegel voor. Dit is erg confronterend en soms eng, maar door de manier waarop het gebeurd word ik in staat gesteld om me te ontwikkelen tot een betere versie van mezelf.

JOLANDA – JANUARI 2014

 

Marlene is op mijn pad gekomen toen ik op zoek was naar inzichten en antwoorden en hand vaten om verder te komen met waar ik aan begonnen was. Reiki was voor mij het keerpunt om te werken aan mezelf. Ik vond en vind het nog een heerlijke werkwijze om de energie te gebruiken en door te geven. Marlene is mijn Reikimaster geworden die me geleerd heeft om met beide benen op de grond te blijven staan en te blijven werken aan jezelf. Want je bent het waard. De cursussen die ik bij haar gevolgd hebt zijn duidelijke en begrijpbaar.

En daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

Heeft u interesse en wenst u een kennismakings afspraak te maken?

NIEUWSTE BLOG ITEMS

[qode_layout1 posts_per_page=”4″ column_number=”4″ space_between_items=”normal” title_tag=”h5″ image_size=”portfolio-landscape” display_categories=”yes” display_excerpt=”yes” display_date=”no” display_author=”no” display_share=”yes” display_hot_trending_icons=”no” display_pagination=”no” offset=”” excerpt_length=”50″]

Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.