Krachtgericht coachen mogelijkheden Praktijk Vertrouwen
17330
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17330,page-child,parent-pageid-16725,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

KRACHTGERICHT COACHEN

Voel jij je onzeker?

 

Stomme vraag natuurlijk, iedereen voelt zich weleens onzeker. Het is wat anders als die onzekerheid aan je blijft knagen. Die nooit ophoudende twijfel… doe ik het wel goed óf vinden ze me wel aardig? Je wilt zo graag alles goed doen en het enige wat het oplevert is stresssss.

 

Herken je het volgende?

 

 • Het knagende gevoel bij de gedachte “Doe ik het wel goed?”
 • De vermoeidheid doordat je niet van ophouden weet. Goed is nooit goed genoeg.
 • Het verdraaide gepieker in je hoofd.
 • De eeuwige twijfel over wat te kiezen.
 • De stress in je lijf bijvoorbeeld door de gedachte “Wat denken ze wel niet van me?”

 

Om jou te helpen bied ik maatwerk. We richten ons op jouw ideaal, wat wil je het liefste? Hoe voelt dat, goed hé? (Misschien heb je eigenlijk altijd geweten wat je wilt, maar durf je dit niet naar jezelf uit te spreken.)

 

De belangrijke vraag is : “Wat heb je al in huis om je ideaal waar te maken?”. Dit zijn je kernkwaliteiten. Ieder mens heeft kwaliteiten. De uitdaging is om deze op het juiste moment in te zetten. Ik voel met jou de ruimte die in jou ontstaat bij de herkenning van deze kwaliteiten én ik gun je dat je ze te allen tijde inzet.

 

De innerlijke power die je al bezit wordt wakker gemaakt. Je zult versteld staan van de verschuiving die deze aanpak in jou bewerkstelligt. Je hebt dan rust in je hoofd, voelt je zelfverzekerd en ontspannen. Uiteindelijk herken jij wat jou al die tijd tegengehouden heeft om je ideaal te bereiken. Je leert deze belemmering naar waarde te schatten én ook dat je een keuze hebt. Als laatste kijken we hoe de nieuwe aanpak in de praktijk werkt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

In een traject van 7 bijeenkomsten leid ik je via zelfvertrouwen naar je innerlijke drive. Elke sessie duurt 1, 5 uur.

 

De investering bedraagt € 800.- voor het hele traject, vooraf te voldoen. (Geef je de voorkeur aan betaling per sessie dan bereken ik hiervoor € 120.-)

 

Je zorgverzekeraar vergoedt jouw kosten geheel of gedeeltelijk uit het aanvullend gedeelte, afhankelijk van de manier waarop je verzekerd bent.

HIGHLIGHTS

 

Doen is het nieuwe denken
Wil jij rust in je hoofd en ruimte in je lijf? Je weet wel de ruimte die ontstaat doordat je ontspannen bent. Je stapt dan vrolijk en monter op je uitdaging af (problemen heten dan dus uitdagingen). Via een spontane aanpak kom je tot een creatieve oplossing.

 

Stel je het volgende voor:

 

 • Je hebt rust in je hoofd en ruimte in je lijf.
 • Jij neemt het initiatief, de anderen sluiten bij jou aan.
 • Je ogen stralen en je (glim-)lacht de hele dag.
 • Je straalt een aanstekelijke energie uit.
 • Je hebt overzicht en kunt anderen aansturen.
 • Je verwezenlijkt zaken naar volle tevredenheid van anderen én jezelf.
 • Je neemt de tijd om echt te ontspannen en leuke dingen te doen.
 • Je slaapt door omdat je niet meer piekert.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

Vragen over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op:

SPECIALISATIES BIJ PRAKTIJK VERTROUWEN

Bij Praktijk Vertrouwen hebben wij vele specialisaties die u kunnen helpen uzelf weer te vinden, en uw leven weer op het juiste pad te zetten.
Wij nodigen u uit om te kijken wat juist voor u is. Iedereen reageert anders en heeft andere voorkeuren, en dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij dat wij voor iedereen wat hebben. Wanneer u iets ziet dat u persoonlijk aanspreekt, dan kunt u online direct een afspraak bij ons maken.

 

Wie bieden de volgende specialisaties aan:

VOETREFLEXOLOGIE

Heb jij regelmatig van die dagen dat het lijkt alsof je je moet voortslepen? Je verlangt alweer naar je bed terwijl je er nog geen uur uit bent. Die vervelende griep heb je achter de rug maar je raakt dat hoestje niet kwijt. Je wilt ten volle van het voorjaar genieten maar raakt die vermoeidheid niet kwijt. Vooral als de vogeltjes weer vroeg beginnen te fluiten kan het zijn dat je net een steuntje in je rug nodig hebt!

ENERGETISCHE BEHANDELING

Heb jij ook wel eens dat: Je soms uren ligt te draaien terwijl je wilt slapen, je word moe wakker en je blijft de hele dag moe. Je schouders blijven pijnlijk zeuren, je wordt plotseling verdrietig of boos in de buurt van anderen, en je wilt nee zeggen terwijl je ja knikt? Een energetische behandeling kan uitkomst voor je bieden!

HELEN MET EDELSTENEN

Alweer liggen woelen in je bed. Je gedachten gaan alle kanten uit. Even indommelen en daar zijn ze weer. Moe wordt je ervan en nu ga je echt piekeren. “Hoe moet dat morgen nou als ik niet uitgeslapen ben?” Vervolgens je dekbed teruggeslagen om je benen buiten bed te steken zodat je wat kunt afkoelen…. Wat een hitte. Heet dit nu de overgang? Herken je je hierin?

KRACHTGERICHT COACHEN

Stomme vraag natuurlijk, iedereen voelt zich weleens onzeker. Het is wat anders als die onzekerheid aan je blijft knagen. Die nooit ophoudende twijfel… doe ik het wel goed óf vinden ze me wel aardig? Je wilt zo graag alles goed doen en het enige wat het oplevert is stresssss.

NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE (NEI)

Heb je ook af en toe buikpijn bij de gedachte dat je die ene persoon weer spreekt? Herken je iets van in het volgende: je piekert, je slaapt slecht, je durft geen nee te zeggen, je voelt je minder dan de ander, je zegt maar ja “voor de lieve vrede”, je werk is nooit goed genoeg, je voelt je onzeker, je bent voortdurend moe?

REIKI ONTVANGEN OP HET MOMENT DAT JE HET NODIG HEBT

Er zijn van die momenten dat je goed wat extra energie kunt gebruiken. Ik denk dat we dat allemaal herkennen. Bijvoorbeeld als een griepvirus rondwaart en het je bijna gevonden heeft… je bent dan moe en rillerig, niet echt ziek maar fit is ook anders. Of je hebt net een chemo achter de rug en wilt je zo snel mogelijk weer fit voelen.

Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

NIEUWSTE BLOG ITEMS

Ja…Duh, daar is niets aan. Bovenstaande heb ik lang gedacht bij het groene steentje jade. Stenen staan synoniem voor harmonie Stenen zijn gevormd in de aarde, bij het ontstaan ervan. Ze zenden een stabiele trilling uit. De trilling is harmonieus en heeft een heel mooi golfpatroon met een constante golflengte. De eigenschap van een
Herken je dat onbestemde gevoel van: “Ik wil IETS ANDERS, maar wat?   Niets is zo eerlijk als Verlangen Een bekende filosoof zei op zijn negentigste verjaardag: “Ik heb ontdekt dat verlangen de enige eerlijke eigenschap is van de mens.” Verlangen is er eenvoudigweg, daarin kan een mens niet liegen. Het komt in
Compassie…. Vooral met jezelf. Regelmatig ontmoet ik mensen in mijn praktijk die moe zijn van de eisen die zij aan zichzelf stellen. Je kent ze wel “dit lijstje moet af vandaag” of ‘weer niet gelukt’ personen. Op facebook en andere social media kom je het verschijnsel ook tegen in de vorm
Herken jij de engel die op je pad komt? Engelen, ze zijn er in soorten en maten. Je hebt de engel boven op de kerststal. Ik keek met ontzag toe als mijn vader hem op zijn plek plaatste. Ze waren er in de kerk, met bazuinen en grote vleugels. Altijd erg

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief