Reiki 3 - Praktijk Vertrouwen
17290
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17290,page-child,parent-pageid-16755,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

REIKI 3

Na het doorlopen en enige tijd beoefenen van Reiki-1 en 2 kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

 

 • Ben je binnen het beoefenen van Reiki-2 zoekende naar verdieping?
 • Herken jij de ruimte in jezelf bij het sturen van Reiki?
 • Ben jij bewust van de liefde voor jezelf en de ander bij het sturen van energie?
 • Is er bij jou de wens naar een nog sterkere afstemming op het universum?

 

Voel jij je tijdens het sturen van energie steeds meer verbonden met de personen waar je energie naar toe stuurt? Je leest als het ware wat er in die persoon gebeurt, zijn gevoelens en gedachten. Dit is het moment om te kiezen voor Reiki-3A.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Reiki-3A is een verdieping van Reiki-2. Je kunt dus een certificaat van de Reiki-2 cursus overleggen. Bovendien heb je al enige tijd Reiki-2 toegepast.
Reiki 3A leidt op tot persoonlijk meesterschap. Je kunt daarna tot het hoogste niveau Reiki toepassen maar geen andere mensen opleiden.

 

 • Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen.
 • Je opleiding is persoonlijk maatwerk in tijd en begeleiding.
 • De van jouw verlangde investering is in overeenstemming met het verlangde traject en jouw financiële draagkracht.

 

Na Reiki-3A kun je je verder ontwikkelen tot Reiki-master met tot doel andere mensen op te leiden. Ook dit is een persoonlijk afgestemd traject.

HIGHLIGHTS CURSUS

 

Tijdens en na het doorlopen van jouw persoonlijk Reiki-3A traject:

 

 • Groeit je (zelf)vertrouwen.
 • Overwin je je angsten.
 • Kun jij op een hoger niveau afstemmen op de persoon die je energie stuurt.
 • Ervaar jij de verbinding met jouw essentie.
 • Voel jij bewust dat je deel uit maakt van het groter geheel.
 • Verbind jij je met rust, ruimte en universele liefde.

INSCHRIJVEN CURSUS

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen over deze workshop? Neem dan gerust vrijblijvend contact op:

  Workshops bij Praktijk Vertrouwen

  Hier kun je zien welke workshops bij Praktijk Vertrouwen aangeboden worden.
  Iedere workshop is een stap naar kiezen om goed in je vel te zitten. Klik op een van de workshops voor meer informatie.
  Op de pagina van jouw keuze kun je je meteen aanmelden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

   

   

  Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

  REIKI OPFRISCURSUS

  Je nam ooit deel aan een reiki-cursus. De eerste weken na de cursus heb je bijna iedere dag de tijd genomen om jezelf Reiki te geven. Daarna ging je dit steeds vaker vergeten of je vond het niet zo nodig. Je mist je de Reiki behandeling, je beseft dat je er baat bij had, maar hoe ging het ook alweer?

  KENNISMAKEN MET REIKI

  Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning. Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

  REIKI 1

  Hoe moet dat nou? Vraag je je wel eens af of er ook een andere manier dan pillen is om dit gepieker te stoppen? Daar begint dat gezanik in je buik weer… je menstruatie komt eraan. Niks laten merken en doorgaan maar leuk is anders.
  Je was geveld door de griep, hé hé eindelijk over of toch niet.

  REIKI 2

  Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht?

  REIKI 3

  Na het doorlopen  en enige tijd beoefenen van Reiki-I en II kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

  WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

  Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  [qode_layout1 posts_per_page=”4″ column_number=”4″ space_between_items=”normal” title_tag=”h5″ image_size=”portfolio-landscape” display_categories=”yes” display_excerpt=”yes” display_date=”no” display_author=”no” display_share=”yes” display_hot_trending_icons=”no” display_pagination=”no” offset=”” excerpt_length=”50″]

  Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.