De mogelijkheden van helen met edelstenen bij Praktijk Vertrouwen
17328
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17328,page-child,parent-pageid-16725,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

HELEN MET EDELSTENEN

Alweer liggen woelen in je bed. Je gedachten gaan alle kanten uit. Even indommelen en daar zijn ze weer. Moe wordt je ervan en nu ga je echt piekeren. “Hoe moet dat morgen nou als ik niet uitgeslapen ben?”
Vervolgens je dekbed teruggeslagen om je benen buiten bed te steken zodat je wat kunt afkoelen…. Wat een hitte. Heet dit nu de overgang? Herken je je in een van onderstaande ongemakken;

 

 • Pijn in je rug of buik voor of tijdens je menstruatie,
 • Opvliegers, het zweet breekt je uit,
 • Je past je aan aan de ander,
 • Het duurt een hele tijd voordat je in slaap valt,
 • Je voelt je onzeker,
 • Je kunt je niet concentreren,
 • Je bent moe, moe….

 

Stenen zijn al 40 jaar mijn passie. Hun kleuren, schoonheid, uitstraling én vooral het effect dat ze hebben op mijn gevoel en gezondheid blijven me boeien. Kan ik me minder concentreren, pak ik een amethist. Heb ik een griep dan kies ik de heliotroop. Achter mijn toetsenbord ligt een verzameling die ik tijdens verschillende reizen gevonden heb, naast degenen die mij beschermen of een handje helpen. Zo ligt er onder andere

 

 • toermalijn, die beschermt tegen straling,
 • bergkristal die mij helder houdt,
 • obsidiaan, die mijn zakelijk instinct ondersteunt

 

De altijd evenwichtige uitstraling van een steen afkomstig uit de aarde zorgt ervoor dat de haperende trillingen die ik uitzend regelmatig worden. Het effect hiervan is dat mijn klachten verminderen en/of ik me sterker voel.

 

Meningen van cliënten vind je bij ‘ervaringen van cliënten’.

 

Spreekt bovenstaande je aan, maak dan een afspraak bij Vertrouwen.

 

Meer informatie over de werking van stenen vind je hier.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Tijdens een gesprek geef je aan waar jij een steen voor wilt inzetten. Uit een groot aantal stenen test ik de juiste steen voor je. Deze neem je mee naar huis mét de uitleg hoe deze steen voor jou persoonlijk werkt, hoe je hem moet dragen en onderhouden.

 

Hoe werkt het bij praktijk Vertrouwen?

Je maakt een afspraak voor het testen van de steen die bij je past. Het testen is gratis bij aanschaf van een steen. Voor enkel het testen zonder aankoop breng ik € 35.- in rekening.

 

Het is ook mogelijk om een patroon van stenen (mandala) te leggen. Ik leg je de betekenis hiervan voor jouw gezondheid en ontwikkeling uit zodat je een steuntje in de rug hebt.

 

Voor een stenenlegging maken we een afspraak. De kosten daarvan zijn € 95.-

 

Stenen ondersteunen ook andere behandelingen. Ze versterken jouw proces.

HIGHLIGHTS

 

Stel je voor, tijdens je menstruatie draag je een maansteen bij je. Je bent heel ontspannen en de pijn is verminderd. Je legt een amethist naast of onder je kussen en weg zijn je gedachten, je valt in slaap. Je draagt een suggeliet en weg zijn je opvliegers.

 

Zou je willen dat;

 • Je steeds de goede woorden vindt,
 • Je opgeladen wordt met energie,
 • Je helder kunt denken,
 • Je stevig in je schoenen staat
 • Je nee zegt tegen het 2e koekje
 • Je die vervelende plotselinge hitte die naar je hoofd stijgt, kwijt bent?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op:

  SPECIALISATIES BIJ PRAKTIJK VERTROUWEN

  Bij Praktijk Vertrouwen hebben wij vele specialisaties die u kunnen helpen uzelf weer te vinden, en uw leven weer op het juiste pad te zetten.
  Wij nodigen u uit om te kijken wat juist voor u is. Iedereen reageert anders en heeft andere voorkeuren, en dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij dat wij voor iedereen wat hebben. Wanneer u iets ziet dat u persoonlijk aanspreekt, dan kunt u online direct een afspraak bij ons maken.

   

  Wie bieden de volgende specialisaties aan:

  VOETREFLEXOLOGIE

  Heb jij regelmatig van die dagen dat het lijkt alsof je je moet voortslepen? Je verlangt alweer naar je bed terwijl je er nog geen uur uit bent. Die vervelende griep heb je achter de rug maar je raakt dat hoestje niet kwijt. Je wilt ten volle van het voorjaar genieten maar raakt die vermoeidheid niet kwijt. Vooral als de vogeltjes weer vroeg beginnen te fluiten kan het zijn dat je net een steuntje in je rug nodig hebt!

  ENERGETISCHE BEHANDELING

  Heb jij ook wel eens dat: Je soms uren ligt te draaien terwijl je wilt slapen, je word moe wakker en je blijft de hele dag moe. Je schouders blijven pijnlijk zeuren, je wordt plotseling verdrietig of boos in de buurt van anderen, en je wilt nee zeggen terwijl je ja knikt? Een energetische behandeling kan uitkomst voor je bieden!

  HELEN MET EDELSTENEN

  Alweer liggen woelen in je bed. Je gedachten gaan alle kanten uit. Even indommelen en daar zijn ze weer. Moe wordt je ervan en nu ga je echt piekeren. “Hoe moet dat morgen nou als ik niet uitgeslapen ben?” Vervolgens je dekbed teruggeslagen om je benen buiten bed te steken zodat je wat kunt afkoelen…. Wat een hitte. Heet dit nu de overgang? Herken je je hierin?

  KRACHTGERICHT COACHEN

  Stomme vraag natuurlijk, iedereen voelt zich weleens onzeker. Het is wat anders als die onzekerheid aan je blijft knagen. Die nooit ophoudende twijfel… doe ik het wel goed óf vinden ze me wel aardig? Je wilt zo graag alles goed doen en het enige wat het oplevert is stresssss.

  NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE (NEI)

  Heb je ook af en toe buikpijn bij de gedachte dat je die ene persoon weer spreekt? Herken je iets van in het volgende: je piekert, je slaapt slecht, je durft geen nee te zeggen, je voelt je minder dan de ander, je zegt maar ja “voor de lieve vrede”, je werk is nooit goed genoeg, je voelt je onzeker, je bent voortdurend moe?

  REIKI ONTVANGEN OP HET MOMENT DAT JE HET NODIG HEBT

  Er zijn van die momenten dat je goed wat extra energie kunt gebruiken. Ik denk dat we dat allemaal herkennen. Bijvoorbeeld als een griepvirus rondwaart en het je bijna gevonden heeft… je bent dan moe en rillerig, niet echt ziek maar fit is ook anders. Of je hebt net een chemo achter de rug en wilt je zo snel mogelijk weer fit voelen.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.