Reiki 2 - Praktijk Vertrouwen
17279
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17279,page-child,parent-pageid-16755,wp-custom-logo,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

REIKI 2

Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht? Heb jij ooit een Reiki-1 cursus gevolgd en je merkt dat je nieuwsgierig wordt naar wat er nog meer kan met Reiki?

 

Merk jij dat,

 • jouw behandeling met Reiki vragen oproept naar meer?
 • je heel graag je vader in het verzorgingshuis energie wilt sturen?
 • je rust wilt bewaren in de drukte op je werk?
 • je blijft piekeren?
 • je wilt weten wat er meer mogelijk is met Reiki?
 • je verstand zegt dat je je gevoel mag volgen maar je durft niet goed?

 

Dan is het tijd voor een volgende stap in jouw Reiki-ontwikkeling.

 

Praktische informatie

Bij de Reiki-2 cursus wordt de bij Reiki-I aangeleerde techniek verdiept. Je bent dan ook in het bezit van een Reiki-I certificaat. Je leert symbolen en kotodama (klankcombinaties) om energie te sturen. Je oefent met het sturen en ontvangen van energie.

 

 • In 2 kort aaneengesloten dagdelen leer ik je hoe je Reiki gericht kunt sturen. Dan ga je er zelf mee aan de slag.
 • Je stuurt energie naar en ontvangt deze van je medecursisten op afgesproken tijdstippen.
 • Na 3 maanden hebben we een 3e bijeenkomst waarin we informatie uitwisselen, je vragen kunt stellen, en ik nog meer tips geef.
 • Tussen de 2e en 3e bijeenkomst houden we contact. Je stelt mij je vragen en ik informeer hoe het gaat.
 • Natuurlijk ontvang je ook een certificaat als bewijs dat je deelgenomen hebt en Reiki kunt toepassen volgens het Usui Systeem van Natuurlijk Helen.

 

Wanneer ben je welkom voor een cursus?

DATA REIKI II

 

vrijdag 5  februari 2021 
Aanvang: 9.15 uur, eind 15.45 uur
Tijdens de derde bijeenkomst bespreken we je ervaringen, beantwoord ik vragen en ontvang je nog enkele tips. Deze plannen we na 3 maanden in na overleg.
Koffie en thee staan klaar vanaf een kwartier voor begin.
Tussentijds oefenen we met het sturen van energie en begeleid ik je via mail of WhatsApp.

 

Cursusinformatie
Cursusduur: 2 dagdelen én een evaluatie (ochtend of avond) na drie maanden. Koffie en thee staan klaar vanaf één kwartier voor het begin.
Groepsgrootte: 2 maximaal 3 personen.
Kosten: € 360.- incl. btw ; gespreide betaling is mogelijk. Koffie/ thee, reader en een certificaat zijn inbegrepen. Als bonus bij de cursus ontvang je het boek ‘Snoer de Krokodil zijn Bek. Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, lach erom en doe het anders’.

 

Naast geplande cursussen is het ook mogelijk om een individuele afspraak te maken voor een Reiki II cursus. De investering voor deze VIP behandeling is €575.- Je leert hoe je Reiki kunt sturen naar jou specifieke uitdagingen en vragen.
Neem daarvoor contact met mij op via 076-5417593 of 0631041140

HIGHLIGHTS CURSUS

 

Stel je eens voor dat,

 • je naar je stressvolle baan gaat en je voordat je daar aankomt al rust creëert door Reiki-energie te sturen.
 • je je kind, dat over de wereld trekt, iedere dag je liefde, verpakt in Reiki-energie, stuurt.
 • je jezelf in een energiebubbel zet als je moe bent.
 • je sterk in je schoenen staat bij ieder gesprek met die dominante collega.
 • je je partner moeiteloos in zijn burn-out kunt ondersteunen.
 • je beter slaapt doordat je minder zorgen maakt.

 

Na het doorlopen van een Reiki II cursus kun je energie sturen naar die collega die ondersteuning nodig heeft. Je weet hoe je beter slaapt door het gericht inzetten van energie. Het is gemakkelijk voor je om je dochter gerust te stellen en te ondersteunen bij haar studie.

INSCHRIJVEN CURSUS

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact op:

  Cursussen bij Praktijk Vertrouwen

  Hier kun je zien welke workshops bij Praktijk Vertrouwen aangeboden worden.
  Iedere workshop is een stap naar kiezen om goed in je vel te zitten. Klik op een van de workshops voor meer informatie.
  Op de pagina van jouw keuze kun je je meteen aanmelden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

   

  REIKI OPFRISCURSUS

  Je nam ooit deel aan een reiki-cursus. De eerste weken na de cursus heb je bijna iedere dag de tijd genomen om jezelf Reiki te geven. Daarna ging je dit steeds vaker vergeten of je vond het niet zo nodig. Je mist je de Reiki behandeling, je beseft dat je er baat bij had, maar hoe ging het ook alweer?

  KENNISMAKEN MET REIKI

  Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning. Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

  REIKI 1

  Hoe moet dat nou? Vraag je je wel eens af of er ook een andere manier dan pillen is om dit gepieker te stoppen? Daar begint dat gezanik in je buik weer… je menstruatie komt eraan. Niks laten merken en doorgaan maar leuk is anders.
  Je was geveld door de griep, hé hé eindelijk over of toch niet.

  REIKI 2

  Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht?

  REIKI 3

  Na het doorlopen  en enige tijd beoefenen van Reiki-I en II kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

  WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

  Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  Ze kreeg net haar dertigste kuiken op haar zeventigste. Men noemt haar Wisdom. Een toepasselijke naam want je hebt wijsheid nodig om 30 jaar ouder te worden dan je soortgenoten. Wisdom zweeft boven de wereldzeeën. Wisdom legt een ei, broedt, zweeft, voedt en wordt bewonderd. Wisdom is zich nergens van bewust, zelfs niet
  Denken en voelen, een stukje geschiedenis     Ik denk dus ik ben   Descartes schreef aan het begin van de zeventiende eeuw: ,,Ik denk dus ik ben.” De 18e eeuw was de tijd van de Verlichting, de eeuw van de rede. Alleen door het gebruik van de rede en het gezonde verstand komt men
      Snoer de Krokodil zijn Bek? Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, leer erom te lachen en doe het anders.   Het boek wordt in mei 2020 gelanceerd. (uit hoofdstuk 1)   Aard   Heb jij wel eens nagedacht over jouw aard? Meestal komt de eerste kennismaking met je eigen aard via een ander. Zo noemde mijn vader
  Griep of verkouden? Je weerstand kan in het voorjaar een extra oppepper gebruiken. Een eenvoudig, glanzend steentje in je broekzak kan je hier bij helpen. Deze heliotroop is al sinds de Middel Eeuwen een bekende helper bij snotterige neuzen en hese kelen. Heliotroop, groen en glanzend Andere namen voor deze prachtige groene steen

  Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.