Neuro emotionele integratie mogelijkheden bij Praktijk Vertrouwen
17333
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17333,page-child,parent-pageid-16725,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE

Heb je ook af en toe buikpijn bij de gedachte dat je die ene persoon weer spreekt?

 

Herken je iets van onderstaande ?

 • Je piekert,
 • Je slaapt slecht,
 • Je durft geen nee te zeggen,
 • Je voelt je minder dan de ander,
 • Je zegt maar ja “voor de lieve vrede”,
 • Je werk is nooit goed genoeg,
 • Je voelt je onzeker,
 • Je bent voortdurend moe,
 • Je wilt iets anders maar weet niet wat,
 • Je gaat al een tijdje met tegenzin aan de slag,
 • Je verwerkt massa’s chocola tussen je kaken en geniet er niet van.

 

Bovenstaande kan weer de oorzaak zijn van onder andere stress, depressie, relatieproblemen, burn-out, chronisch vermoeidheidssyndroom, hypoglykemie, rugklachten en overgewicht enzovoorts.

 

Het mooie van emoties is dat ze ons kunnen helpen. Een beetje vrees in gevaarlijke situaties houdt je alert. Ben je echter aan een stuk door alert dan kom je niet aan slapen toe. Kun je niet slapen, dan wordt je moe met alle gevolgen van dien.

 

Nelson Mandela zei het al “Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn, Onze grootste angst is dat we onmeetbaar krachtig zijn.” Dit zijn 2 zinnen uit het gedicht van Marianne Williamson, voorgedragen door Nelson Mandela tijdens zijn inaugurele rede. Ze geven duidelijk weer hoe angst, een emotie, ons in de weg kan zitten om ons doel te bereiken.

 

Tijdens mijn meer dan 20 jaar ervaring als natuurgeneeskundige en coach heb ik gemerkt dat veel mensen zich gehinderd voelen door de ideeën die ze hebben over hun omgeving en de emoties die dit oproept. Mijn uitdaging is je te laten inzien dat je zelf bepaalt hoe je je voelt of hoe stevig je in je schoenen staat. Regelmatig hoor ik cliënten tijdens een consult zeggen ‘nu valt het kwartje’.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Neuro Emotionele Integratie (NEI) of het hiervan afgeleide Emotioneel Evenwicht (EE) is een eenvoudige methode waarmee je inzicht krijgt in de emoties die je hinderen om te bereiken wat je wilt. Je onderbewuste snapt je intentie en leidt je snel naar de essentie van wat jij nodig hebt.

 

Met behulp van een spiertest of een biosensor (luxe pendel) wordt je onderbewuste vriendelijk verzocht om de juiste informatie te geven en los te laten.

 

NEI is ook een snelle manier om hooggevoeligheid te accepteren en leren ermee om te gaan.
Voor een NEI behandeling wordt 1 1/2 uur ingepland. Veelal worden NEI gecombineerd met coaching en/ of energetische behandelingen.

 

Afhankelijk van de vraag duurt een traject 6 á 8 sessies.

 

De investering voor een sessie bedraagt € 142,50 per 1 1/2 uur. Bij vooruitbetaling kost een traject van 5 sessies €637,50

 

Je zorgverzekeraar vergoedt jouw kosten geheel of gedeeltelijk uit het aanvullend gedeelte, afhankelijk van de manier waarop je verzekerd bent.

HIGHLIGHTS

 

Emotie, van last tot lust. Realiseerbaar, ja echt

Stel je voor, je wordt ’s morgens fit en vrolijk wakker en hebt plezier in de dag, geniet van te voren al van een verjaarsvisite en de wandeling er naar toe.

 

Wil je ook…

 • Fit aan de dag beginnen,
 • Ja zeggen als jij daar zin in hebt,
 • Nee kunnen zeggen tegen een sigaret of chocola,
 • Met humor en direct je slecht gehumeurde puber aansturen,
 • Plezier hebben in je werk,
 • Een opgeruimd gevoel hebben omdat je werk gewoon klaar is,
 • Kunnen eten wat je wilt,
 • Weten wat je wilt én er ook voor gaan,

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op:

  SPECIALISATIES BIJ PRAKTIJK VERTROUWEN

  Bij Praktijk Vertrouwen hebben wij vele specialisaties die u kunnen helpen uzelf weer te vinden, en uw leven weer op het juiste pad te zetten.
  Wij nodigen u uit om te kijken wat juist voor u is. Iedereen reageert anders en heeft andere voorkeuren, en dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij dat wij voor iedereen wat hebben. Wanneer u iets ziet dat u persoonlijk aanspreekt, dan kunt u online direct een afspraak bij ons maken.

   

  Wie bieden de volgende specialisaties aan:

  VOETREFLEXOLOGIE

  Heb jij regelmatig van die dagen dat het lijkt alsof je je moet voortslepen? Je verlangt alweer naar je bed terwijl je er nog geen uur uit bent. Die vervelende griep heb je achter de rug maar je raakt dat hoestje niet kwijt. Je wilt ten volle van het voorjaar genieten maar raakt die vermoeidheid niet kwijt. Vooral als de vogeltjes weer vroeg beginnen te fluiten kan het zijn dat je net een steuntje in je rug nodig hebt!

  ENERGETISCHE BEHANDELING

  Heb jij ook wel eens dat: Je soms uren ligt te draaien terwijl je wilt slapen, je word moe wakker en je blijft de hele dag moe. Je schouders blijven pijnlijk zeuren, je wordt plotseling verdrietig of boos in de buurt van anderen, en je wilt nee zeggen terwijl je ja knikt? Een energetische behandeling kan uitkomst voor je bieden!

  HELEN MET EDELSTENEN

  Alweer liggen woelen in je bed. Je gedachten gaan alle kanten uit. Even indommelen en daar zijn ze weer. Moe wordt je ervan en nu ga je echt piekeren. “Hoe moet dat morgen nou als ik niet uitgeslapen ben?” Vervolgens je dekbed teruggeslagen om je benen buiten bed te steken zodat je wat kunt afkoelen…. Wat een hitte. Heet dit nu de overgang? Herken je je hierin?

  KRACHTGERICHT COACHEN

  Stomme vraag natuurlijk, iedereen voelt zich weleens onzeker. Het is wat anders als die onzekerheid aan je blijft knagen. Die nooit ophoudende twijfel… doe ik het wel goed óf vinden ze me wel aardig? Je wilt zo graag alles goed doen en het enige wat het oplevert is stresssss.

  NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE (NEI)

  Heb je ook af en toe buikpijn bij de gedachte dat je die ene persoon weer spreekt? Herken je iets van in het volgende: je piekert, je slaapt slecht, je durft geen nee te zeggen, je voelt je minder dan de ander, je zegt maar ja “voor de lieve vrede”, je werk is nooit goed genoeg, je voelt je onzeker, je bent voortdurend moe?

  REIKI ONTVANGEN OP HET MOMENT DAT JE HET NODIG HEBT

  Er zijn van die momenten dat je goed wat extra energie kunt gebruiken. Ik denk dat we dat allemaal herkennen. Bijvoorbeeld als een griepvirus rondwaart en het je bijna gevonden heeft… je bent dan moe en rillerig, niet echt ziek maar fit is ook anders. Of je hebt net een chemo achter de rug en wilt je zo snel mogelijk weer fit voelen.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  [qode_layout1 posts_per_page=”4″ column_number=”4″ space_between_items=”normal” title_tag=”h5″ image_size=”portfolio-landscape” display_categories=”yes” display_excerpt=”yes” display_date=”no” display_author=”no” display_share=”yes” display_hot_trending_icons=”no” display_pagination=”no” offset=”” excerpt_length=”50″]

  Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.