Praktijk Vertrouwen - Helen met edelstenen

Helen met edelstenen

HELEN MET EDELSTENEN bij praktijk vertrouwen

Een steentje in je zak, de helende kracht van stenen

Herken je dit…. Je loopt over een pad en ineens wordt je aandacht getrokken door een steentje, je bukt, voelt hoe glad het steentje is en dan verdwijnt het in je broekzak.
Je kunt je aangetrokken voelen tot een steen vanwege zijn kleur, uitstraling vorm of tekening. Dit kan per dag verschillen, geheel intuïtief.

De natuurvolkeren gebruikten stenen als ondersteuning bij het genezen van ziekten en het omgaan met problemen. Niet zo’n vreemde gedachte als je ziekte als instabiliteit beschouwt, terwijl stenen energetisch gezien stabiliteit vertegenwoordigen omdat ze zo oud zijn als de aarde zelf.

Herken je je in een van onderstaande ongemakken;

Stel je voor, tijdens je menstruatie draag je een maansteen bij je. Je bent heel ontspannen en de pijn is verminderd. Je legt een amethist naast of onder je kussen en weg zijn je gedachten, je valt in slaap.

Zou je willen dat;

Met behulp van een biosensor (soort pendel) test ik de juiste ondersteunende steen voor je uit. Stenen zijn heel oud en ontstaan in de aardkorst. Vanuit energetisch oogpunt hebben ze een hele stabiele energie. De helende werking van stenen is een zachtaardige manier van geneeskunde, die de energie van de stenen gebruikt om het evenwicht in het organisme te herstellen en te harmoniëren, naast fysieke kwalen beïnvloeden, kunnen ze ook bewustzijnsveranderingen teweeg brengen.

In de loop van de afgelopen 18 jaar heb ik voor een groot aantal ongemakken stenen getest. Dit varieert van suggeliet voor verminderen van opvliegers, toermalijn om te aarden tot magnesiet waardoor je minder zin hebt om te snoepen. Naast het dragen van stenen heeft het leggen van stenen op of naast je lichaam een sterke helende werking. Een stenenlegging duurt een uur.

Hoe werkt het bij praktijk Vertrouwen?

Je maakt een afspraak voor het testen van de steen die bij je past. Het testen is gratis bij aanschaf van een steen. Voor enkel het testen zonder aankoop breng ik € 25.- in rekening.

Voor een stenenlegging maken we een afspraak voor een consult. Dit duurt een uur. De kosten daarvan zijn € 80.- . Stenen worden ook als ondersteuning bij andere behandelingen gebruikt. Wil je meer weten over de werking van stenen schrijf je dan in voor de workshop ‘in contact met stenen’. Bij inschrijving na een stenenlegging voor de workshop krijg je 10% korting op de prijs van de workshop.

Meningen van cliënten vind je bij ‘ervaringen van cliënten’.

Spreekt bovenstaande je aan, maak dan een afspraak bij Vertrouwen.

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen