Waarom doe ik zoals ik doe - Praktijk Vertrouwen
17297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17297,page-child,parent-pageid-16755,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

WORKSHOP: WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

(gebaseerd op 🐊 Snoer de Krokodil zijn Bek🐊)

Wat een rotdag, je bent pissed

 

Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

 

“Nee, sorry. Ik heb echt geen gaatje in mijn agenda deze maand.”

 

Het wordt tijd dat je weer eens gezellig met je vriendinnen op stap gaat maar je vindt geen plekje in je agenda. Er moet zoveel…. Je voelt je down en je piekert.

 

“Wat denken ze wel? Ik heb ook maar 24 uur op een dag.”

 

En dan dat eeuwige uitstellen…. Steeds komen er dingen tussen die kennelijk belangrijker zijn.  Je hebt nog geen tijd om naar het toilet te gaan. De to do list wordt steeds langer met dingen die je gisteren af had willen hebben. Je voelt de spanning in je lijf. Die neemt al toe als aan die eindeloze lijst denkt.

 

“Doe nog maar een wijntje, moet kunnen toch?”

 

Je bent teleurgesteld in jezelf en denkt iets in de trant van “ik ben hopeloos, het lukt toch niet”.

 

Het moet anders….  je wilt weer lachen, meer ontspannen, meer rust in je lijf en stilte in je hoofd.

 

Je wilt zo niet doorgaan maar weet niet hoe je uit het kringetje stapt.
Assertief zijn, ontspannen, doen wat je je voorneemt ……. het lukt niet door te bedenken dat het anders moet. Vertrouw op jezelf want je kunt dat.

 

 

Herken je dit, dan is de workshop ‘Waarom doe ik zoals ik doe?” iets voor jou.

 

Ik deel een bewezen stappenplan voor verandering met je.

 

Al jaren verdiep ik me in de werking van ons brein. Geen theoretische, psychologische geneuzel, nee praktische oefeningen vanuit (zelf)reflectie die werken.
Ik kijk regelmatig naar mezelf en zie iedere kans om me prettiger te voelen als een uitdaging. Doelen verdeel ik in stapjes en ik glimlach naar mezelf of geef me een schouderklopje. Ik ben blij met de kleinste stapjes, want wat vandaag niet is kan morgen komen. Gewoon een kwestie van naar jezelf kijken, zien wat anders kan, doorzetten en er een spelletje van maken.
Ik doe wat ik leuk vind zoals regelmatig lekker koken, afspreken met vriendinnen en in ieder geval met een blij gevoel terugkijken op mijn dag, of er wel of niet genoeg vinkjes op mijn ‘voor vandaag’ lijstje staan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Als je naar huis gaat dan
* Snap je hoe dat werkt in je brein
* Heb je gezien en gevoeld hoe het anders kan
* Heb je 2 persoonlijke meditaties op je telefoon staan die jou helpen om door te zetten
* Kun je alles nalezen in de reader die je mee naar huis neemt

 

De workshop ‘Waarom doe ik zoals ik doe? duurt een middag.

Je kunt inschrijven voor

* vrijdagmiddag 15 november 2019 of

* donderdagmiddag 12 december

Investering in tijd: start 13.30 uur, eind 16.30 uur (Koffie en thee klaar vanaf 13.15 uur).

Investering in geld: €70.-.

Locatie: Praktijk Vertrouwen in Prinsenbeek

Inbegrepen zijn: Koffie/ thee, versnaperingen, reader met uitleg en meditaties

Heb je liever mijn ongedeelde aandacht dan kun je de workshop ook individueel volgen. We overleggen welke dag voor jou goed uitkomt. Daarvoor is je bijdrage € 190.-

 

Kom maar op Ik ga ervoor:

Ik bepaal mijn eigen geluk

 

Wanneer kom je niet?

Als je niet in jezelf wilt geloven, kom je niet.

Als je denkt dat het altijd aan de ander ligt, zou ik niet komen.

Vind je jezelf deze investering niet waard? Dat is jammer, maar doe dan geen moeite.

HIGHLIGHTS WORKSHOP

 

Voel je sterk en blij met deze aanpak!

 

Je leven wordt een leuker als je de workshop “Waarom doe ik zoals ik doe?” gevolgd hebt. Je hebt meer plezier, hebt meer zelfvertrouwen, geeft jezelf regelmatig een schouderklopje, piekert minder en slaapt beter.

 

Wil je;

  • weten hoe je echt kunt bereiken wat je al zo lang anders wilt doen?
  • vol energie je bed uit springen?
  • met een lachend gezicht ja zeggen tegen je zelf door ‘nee’ tegen je collega?
  • met je puber lachen en haar moeiteloos en vrolijk begeleiden naar een zelfbewust mens?
  • tijd nemen om je favoriete tijdschrift te lezen?
  • gezellig met je vriendinnen lunchen (staat gewoon op je to do list)?

INSCHRIJVEN CURSUS

Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

Vragen over deze workshop? Neem dan gerust vrijblijvend contact op:

Workshops bij Praktijk Vertrouwen

Hier kun je zien welke workshops bij Praktijk Vertrouwen aangeboden worden.
Iedere workshop is een stap naar zelfvertrouwen en goed in je vel zitten. Klik op een van de workshops voor meer informatie.
Meld je meteen aan dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

REIKI OPFRISCURSUS

Je nam ooit deel aan een reiki-cursus. De eerste weken na de cursus heb je bijna iedere dag de tijd genomen om jezelf Reiki te geven. Daarna ging je dit steeds vaker vergeten of je vond het niet zo nodig. Je mist je de Reiki behandeling, je beseft dat je er baat bij had, maar hoe ging het ook alweer?

KENNISMAKEN MET REIKI

Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning. Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

REIKI 1

Hoe moet dat nou? Vraag je je wel eens af of er ook een andere manier dan pillen is om dit gepieker te stoppen? Daar begint dat gezanik in je buik weer… je menstruatie komt eraan. Niks laten merken en doorgaan maar leuk is anders.
Je was geveld door de griep, hé hé eindelijk over of toch niet.

REIKI 2

Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht?

REIKI 3

Na het doorlopen  en enige tijd beoefenen van Reiki-I en II kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

NIEUWSTE BLOG ITEMS

Begin december   De aard er naar hebben. Je aard karaktiriseert je Dit blog bevat een gedeelte van het eerste hoofdstuk van het boek:   🐊Snoer de krokodil zijn bek🐊 Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, leer erom te lachen en doe het anders. (Emoties van klacht ☹️ naar kracht 😀.) Het boek wordt begin
Geurige Cadeautjes, essentiele oliën   Essentiële oliën ruiken lekker, houden de insecten op een afstand en veel bacteriën kunnen er niet tegen. Ze bevatten de zeer geconcentreerde geur van de plant. Wie herkent er niet de opwekkende geur van lavendel of het frisse luchtje van citroen. Wandel je wel eens door een dennenbos? De heerlijke
Herken je dat?   Je trekt een la open en je komt een voorwerp tegen… Weg ben je, terug naar dát moment waar dát ding bij hoort. Het leidt bij mij al gauw tot reflectie.   Hoe is dat bij jou?   Schuif je de la dicht en ga je door met wat je deed? Stilstaan bij wat
Er zit een krokodil in je hoofd. Denk eens aan een krokodil. Stel je voor dat er een krokodil stap voor stap, grote bek met tanden staat wijd open, naar je toe komt. Welk gevoel krijg je erbij? Voel je ontzag? Blijf je liever op een afstand? Kriebelt er angst of nog erger en

Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.