Waarom doe ik zoals ik doe - Praktijk Vertrouwen
17297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17297,page-child,parent-pageid-16755,wp-custom-logo,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

WORKSHOP: WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

(gebaseerd op het boek ‘Snoer de Krokodil zijn Bek’)

Wat een rotdag, je bent pissed

 

Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

 

“Nee, sorry. Ik heb echt geen gaatje in mijn agenda deze maand.”

 

Het wordt tijd dat je weer eens gezellig met je vriendinnen op stap gaat maar je vindt geen plekje in je agenda. Er moet zoveel…. Je voelt je down en je piekert.

 

“Wat denken ze wel? Ik heb ook maar 24 uur op een dag.”

 

En dan dat eeuwige uitstellen…. Steeds komen er dingen tussen die kennelijk belangrijker zijn.  Je hebt nog geen tijd om naar het toilet te gaan. De to do list wordt steeds langer met dingen die je gisteren af had willen hebben. Je voelt de spanning in je lijf. Die neemt al toe als aan die eindeloze lijst denkt.

 

“Doe nog maar een wijntje, moet kunnen toch?”

 

Je bent teleurgesteld in jezelf en denkt iets in de trant van “ik ben hopeloos, het lukt toch niet”.

 

Het moet anders….  je wilt weer lachen, meer ontspannen, meer rust in je lijf en stilte in je hoofd.

 

Je wilt zo niet doorgaan maar weet niet hoe je uit het kringetje stapt.
Assertief zijn, ontspannen, doen wat je je voorneemt ……. het lukt niet door te bedenken dat het anders moet. Vertrouw op jezelf want je kunt dat.

 

 

Herken je dit, dan is de workshop ‘Waarom doe ik zoals ik doe?” iets voor jou.

 

Ik deel een bewezen stappenplan voor verandering met je.

 

Al jaren verdiep ik me in de werking van ons brein. Geen theoretische, psychologische geneuzel, nee praktische oefeningen vanuit (zelf)reflectie die werken.
Ik kijk regelmatig naar mezelf en zie iedere kans om me prettiger te voelen als een uitdaging. Doelen verdeel ik in stapjes en ik glimlach naar mezelf of geef me een schouderklopje. Ik ben blij met de kleinste stapjes, want wat vandaag niet is kan morgen komen. Gewoon een kwestie van naar jezelf kijken, zien wat anders kan, doorzetten en er een spelletje van maken.
Ik doe wat ik leuk vind zoals regelmatig lekker koken, afspreken met vriendinnen en in ieder geval met een blij gevoel terugkijken op mijn dag, of er wel of niet genoeg vinkjes op mijn ‘voor vandaag’ lijstje staan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Vertrouwen volgt de RIVM richtlijnen en hanteert voor jouw en mijn gezondheid strak de 1,5 meter regel.
Aan deze workshop kunnen daardoor 2 personen deelnemen.

Als je naar huis gaat dan
* Snap je hoe dat werkt in je brein
* Heb je gezien en gevoeld hoe het anders kan
* Heb je het boek, Snoer de Krokodil zijn Bek, ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, lach erom en doe het anders.
* Heb je 2 persoonlijke meditaties op je telefoon staan die jou helpen om door te zetten
* Kun je alles nalezen in de reader

 

De workshop ‘Waarom doe ik zoals ik doe? duurt een middag.

Je kunt inschrijven voor

* woensdagmiddag 28 oktober 2020 of

* donderdagmiddag 19 november 2020

Investering in tijd: start 13.30 uur, eind 16.30 uur (Koffie en thee klaar vanaf 13.15 uur).

Investering in geld: €80.-

Locatie: Praktijk Vertrouwen in Prinsenbeek

Inbegrepen zijn: Koffie/ thee, versnaperingen, boek, reader met uitleg en meditaties

Heb je liever mijn ongedeelde aandacht dan kun je de workshop ook individueel volgen. We overleggen welke dag voor jou goed uitkomt. Daarvoor is je bijdrage € 160.-

 

Kom maar op Ik ga ervoor:

Ik bepaal mijn eigen geluk

 

Wanneer kom je niet?

Als je niet in jezelf wilt geloven, kom je niet.

Als je denkt dat het altijd aan de ander ligt, zou ik niet komen.

Vind je jezelf deze investering niet waard? Dat is jammer, maar doe dan geen moeite.

HIGHLIGHTS WORKSHOP

 

Voel je sterk en blij met deze aanpak!

 

Je leven wordt een leuker als je de workshop “Waarom doe ik zoals ik doe?” gevolgd hebt. Je hebt meer plezier, hebt meer zelfvertrouwen, geeft jezelf regelmatig een schouderklopje, piekert minder en slaapt beter.

 

Wil je;

 • weten hoe je echt kunt bereiken wat je al zo lang anders wilt doen?
 • vol energie je bed uit springen?
 • met een lachend gezicht ja zeggen tegen je zelf door ‘nee’ tegen je collega?
 • met je puber lachen en haar moeiteloos en vrolijk begeleiden naar een zelfbewust mens?
 • tijd nemen om je favoriete tijdschrift te lezen?
 • gezellig met je vriendinnen lunchen (staat gewoon op je to do list)?

INSCHRIJVEN CURSUS

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen over deze workshop? Neem dan gerust vrijblijvend contact op:

  Workshops bij Praktijk Vertrouwen

  Hier kun je zien welke workshops bij Praktijk Vertrouwen aangeboden worden.
  Iedere workshop is een stap naar zelfvertrouwen en goed in je vel zitten. Klik op een van de workshops voor meer informatie.
  Meld je meteen aan dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

   

  Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

  REIKI OPFRISCURSUS

  Je nam ooit deel aan een reiki-cursus. De eerste weken na de cursus heb je bijna iedere dag de tijd genomen om jezelf Reiki te geven. Daarna ging je dit steeds vaker vergeten of je vond het niet zo nodig. Je mist je de Reiki behandeling, je beseft dat je er baat bij had, maar hoe ging het ook alweer?

  KENNISMAKEN MET REIKI

  Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning. Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

  REIKI 1

  Hoe moet dat nou? Vraag je je wel eens af of er ook een andere manier dan pillen is om dit gepieker te stoppen? Daar begint dat gezanik in je buik weer… je menstruatie komt eraan. Niks laten merken en doorgaan maar leuk is anders.
  Je was geveld door de griep, hé hé eindelijk over of toch niet.

  REIKI 2

  Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht?

  REIKI 3

  Na het doorlopen  en enige tijd beoefenen van Reiki-I en II kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

  WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

  Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  Ze kreeg net haar dertigste kuiken op haar zeventigste. Men noemt haar Wisdom. Een toepasselijke naam want je hebt wijsheid nodig om 30 jaar ouder te worden dan je soortgenoten. Wisdom zweeft boven de wereldzeeën. Wisdom legt een ei, broedt, zweeft, voedt en wordt bewonderd. Wisdom is zich nergens van bewust, zelfs niet
  Denken en voelen, een stukje geschiedenis     Ik denk dus ik ben   Descartes schreef aan het begin van de zeventiende eeuw: ,,Ik denk dus ik ben.” De 18e eeuw was de tijd van de Verlichting, de eeuw van de rede. Alleen door het gebruik van de rede en het gezonde verstand komt men
      Snoer de Krokodil zijn Bek? Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, leer erom te lachen en doe het anders.   Het boek wordt in mei 2020 gelanceerd. (uit hoofdstuk 1)   Aard   Heb jij wel eens nagedacht over jouw aard? Meestal komt de eerste kennismaking met je eigen aard via een ander. Zo noemde mijn vader
  Griep of verkouden? Je weerstand kan in het voorjaar een extra oppepper gebruiken. Een eenvoudig, glanzend steentje in je broekzak kan je hier bij helpen. Deze heliotroop is al sinds de Middel Eeuwen een bekende helper bij snotterige neuzen en hese kelen. Heliotroop, groen en glanzend Andere namen voor deze prachtige groene steen

  Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief.