Meer zelfvertrouwen?...Hoe doe ik dat? - Praktijk Vertrouwen
17427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17427,page-child,parent-pageid-16755,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

MEER ZELFVERTROUWEN?…HOE DOE IK DAT?

Herken je dit?

 

Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

 

Het wordt tijd dat je weer eens gezellig met je vriendinnen op stap gaat maar je vindt geen tijd in je agenda. Er moet zoveel…. Je wordt er moedeloos van en je piekert.

 

En dan dat eeuwige uitstellen…. Je to do list wordt steeds langer met dingen die je gisteren af had willen hebben. De spanning in je lijf neemt al toe bij de gedachte eraan.

 

Je voelt teleurstelling in jezelf en denkt iets in de trant van “ik ben hopeloos, het lukt toch niet”.

 

Je wilt zo niet doorgaan maar weet niet hoe je de cirkel moet doorbreken. Assertief zijn, ontspannen, doen wat je je voorneemt ……. het lukt niet door te bedenken dat het anders moet.

 

Herken je dit, dan is de workshop ‘Waarom doe ik zoals ik doe?” iets voor jou.

 

Ik deel een bewezen stappenplan voor verandering met je.

 

Al jaren verdiep ik me in de werking van ons brein. Geen theoretische, psychologische aanpak, nee praktische oefeningen vanuit (zelf)reflectie die werken.
Ik neem me zelf regelmatig onder de loep en ervaar iedere kans om te veranderen als een nieuwe uitdaging. Doelen verdeel ik in stapjes en ik kijk met mededogen naar mezelf. Ik voel me blij met ieder behaald resultaat, want wat vandaag niet is kan morgen komen. Gewoon een kwestie van reflecteren, evalueren, doorzetten en er een spelletje van maken.
Ik doe wat ik leuk vind zoals regelmatig lekker koken, afspreken met vriendinnen en in ieder geval met een blij gevoel terugkijken op mijn dag, onafhankelijk of mijn to do list nu wel of niet gehaald is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

De workshop zal bol staan van de ‘aha’ momenten, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en toch ga je naar huis met stilte in je hoofd en rust in je lijf.. Je gelooft in jezelf, dat jij kunt wat ik dagelijks toepas. Je leert het stappenplan dat mij blij en sterk maakt. Kortom, een middag vol inspiratie, humor, krachtige duwtjes in de goede richting  en vooral veel kunde waardoor jij precies weet wat je moet doen om bewust jouw leven te vormen zoals jij wilt.

 

Al meer dan 20 jaar geef ik naar volle tevredenheid cursussen en workshops.

Sinds ‘corona’ kun je deze cursus online volgen.
Meer informatie vind je hier.

 

Kom maar op Ik ga voor de uitdaging:

Ik bepaal mijn eigen geluk

 

Wanneer kom je niet?

Als je niet in jezelf wilt geloven, kom je niet.

Als je denkt dat het altijd aan de ander ligt dat jij niet bereikt wat je wilt bereiken, is het niet verstandig om te komen.

Vind je jezelf deze investering niet waard? Dat is jammer, maar doe dan geen moeite.

HIGHLIGHTS CURSUS

 

Voel je sterk en blij met deze aanpak!

 

Je leven wordt een leuker als je de workshop “Waarom doe ik zoals ik doe?” gevolgd hebt. Je hebt meer plezier, staat sterker in je schoenen, piekert minder en slaapt beter.

 

Wil je;

 • weten hoe je echt kunt bereiken wat je al zo lang anders wilt doen?
 • vol energie je bed uit springen?
 • met een lachend gezicht ja zeggen tegen je zelf door ‘nee’ tegen je collega?
 • je puber moeiteloos en vrolijk opvoeden naar eigen verantwoording?
 • tijd nemen om je favoriete tijdschrift te lezen?
 • gezellig met je vriendinnen lunchen (staat gewoon op je to do list)?

INSCHRIJVEN CURSUS

  Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

  Vragen over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op:

  Cursussen bij Praktijk Vertrouwen

  Bekijk hoe onze cursussen u kunnen leren uzelf te helpen.
  Bij Praktijk Vertrouwen worden onderstaande cursussen aangeboden. Klik op een van de cursussen voor meer informatie.

  Op de pagina van de cursus kunt u zich meteen aanmelden. Wij zullen dan contact met u opnemen.

   

  Wij bieden de volgende cursussen aan:

  REIKI OPFRISCURSUS

  Je nam ooit deel aan een reiki-cursus. De eerste weken na de cursus heb je bijna iedere dag de tijd genomen om jezelf Reiki te geven. Daarna ging je dit steeds vaker vergeten of je vond het niet zo nodig. Je mist je de Reiki behandeling, je beseft dat je er baat bij had, maar hoe ging het ook alweer?

  KENNISMAKEN MET REIKI

  Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning. Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

  REIKI 1

  Hoe moet dat nou? Vraag je je wel eens af of er ook een andere manier dan pillen is om dit gepieker te stoppen? Daar begint dat gezanik in je buik weer… je menstruatie komt eraan. Niks laten merken en doorgaan maar leuk is anders.
  Je was geveld door de griep, hé hé eindelijk over of toch niet.

  REIKI 2

  Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht?

  REIKI 3

  Na het doorlopen  en enige tijd beoefenen van Reiki-I en II kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

  MEER ZELFVERTROUWEN? HOE DOE IK DAT

  Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

  Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

  NIEUWSTE BLOG ITEMS

  DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

  Mijn boek vol met tips en trucs over in jezelf investeren
   Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief