In contact met stenen - Praktijk Vertrouwen
17427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17427,page-child,parent-pageid-16755,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

CURSUS WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

Herken je dit?

 

Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

 

Het wordt tijd dat je weer eens gezellig met je vriendinnen op stap gaat maar je vindt geen tijd in je agenda. Er moet zoveel…. Je wordt er moedeloos van en je piekert.

 

En dan dat eeuwige uitstellen…. Je to do list wordt steeds langer met dingen die je gisteren af had willen hebben. De spanning in je lijf neemt al toe bij de gedachte eraan.

 

Je voelt teleurstelling in jezelf en denkt iets in de trant van “ik ben hopeloos, het lukt toch niet”.

 

Je wilt zo niet doorgaan maar weet niet hoe je de cirkel moet doorbreken. Assertief zijn, ontspannen, doen wat je je voorneemt ……. het lukt niet door te bedenken dat het anders moet.

 

Herken je dit, dan is de workshop ‘Waarom doe ik zoals ik doe?” iets voor jou.

 

Ik deel een bewezen stappenplan voor verandering met je.

 

Al jaren verdiep ik me in de werking van ons brein. Geen theoretische, psychologische aanpak, nee praktische oefeningen vanuit (zelf)reflectie die werken.
Ik neem me zelf regelmatig onder de loep en ervaar iedere kans om te veranderen als een nieuwe uitdaging. Doelen verdeel ik in stapjes en ik kijk met mededogen naar mezelf. Ik voel me blij met ieder behaald resultaat, want wat vandaag niet is kan morgen komen. Gewoon een kwestie van reflecteren, evalueren, doorzetten en er een spelletje van maken.
Ik doe wat ik leuk vind zoals regelmatig lekker koken, afspreken met vriendinnen en in ieder geval met een blij gevoel terugkijken op mijn dag, onafhankelijk of mijn to do list nu wel of niet gehaald is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

De workshop zal bol staan van de ‘aha’ momenten, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën. Je gelooft in jezelf, dat jij kunt wat ik dagelijks toepas. Je leert het stappenplan dat mij blij en sterk maakt. Kortom, een middag vol inspiratie, humor, krachtige duwtjes in de goede richting  en vooral veel kunde waardoor jij precies weet wat je moet doen om bewust jouw leven te vormen zoals jij wilt.

 

Al meer dan 20 jaar geef ik naar volle tevredenheid cursussen en workshops.

Je bent welkom op 15 mei 2018.

We beginnen om 13.30 uur en eindigen om 16.30 uur

De investering in jouw praktische aanpak naar geluk bedraagt slechts € 37,50.

 

Kom maar op Ik ga voor de uitdaging:

Ik bepaal mijn eigen geluk

 

Wanneer kom je niet?

Als je niet in jezelf wilt geloven, kom je niet.

Als je denkt dat het altijd aan de ander ligt dat jij niet bereikt wat je wilt bereiken, is het niet verstandig om te komen.

Vind je jezelf deze investering niet waard? Dat is jammer, maar doe dan geen moeite.

HIGHLIGHTS CURSUS

 

Voel je sterk en blij met deze aanpak!

 

Je leven wordt een leuker als je de workshop “Waarom doe ik zoals ik doe?” gevolgd hebt. Je hebt meer plezier, staat sterker in je schoenen, piekert minder en slaapt beter.

 

Wil je;

  • weten hoe je echt kunt bereiken wat je al zo lang anders wilt doen?
  • vol energie je bed uit springen?
  • met een lachend gezicht ja zeggen tegen je zelf door ‘nee’ tegen je collega?
  • je puber moeiteloos en vrolijk opvoeden naar eigen verantwoording?
  • tijd nemen om je favoriete tijdschrift te lezen?
  • gezellig met je vriendinnen lunchen (staat gewoon op je to do list)?

INSCHRIJVEN CURSUS

Vertrouwen gaat op een verantwoorde wijze met uw gegevens om, meer daarover leest u hier. Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacy beleid van Vertrouwen

Vragen over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op:

Cursussen bij Praktijk Vertrouwen

Bekijk hoe onze cursussen u kunnen leren uzelf te helpen.
Bij Praktijk Vertrouwen worden onderstaande cursussen aangeboden. Klik op een van de cursussen voor meer informatie.

Op de pagina van de cursus kunt u zich meteen aanmelden. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 

Wij bieden de volgende cursussen aan:

REIKI OPFRISCURSUS

Je nam ooit deel aan een reiki-cursus. De eerste weken na de cursus heb je bijna iedere dag de tijd genomen om jezelf Reiki te geven. Daarna ging je dit steeds vaker vergeten of je vond het niet zo nodig. Je mist je de Reiki behandeling, je beseft dat je er baat bij had, maar hoe ging het ook alweer?

KENNISMAKEN MET REIKI

Je kunt natuurlijk doorgaan met zuchten en steunen en vooral doorzetten. De gedachte….” Als ik nu eens tijd kreeg om tot rust te komen” is een soort mantra in je hoofd. Je schouders zakken steeds lager en ze staan strak van de spanning. Herken je je in bovenstaande dan is Reiki zeker iets voor jou.

REIKI 1

Hoe moet dat nou? Vraag je je wel eens af of er ook een andere manier dan pillen is om dit gepieker te stoppen? Daar begint dat gezanik in je buik weer… je menstruatie komt eraan. Niks laten merken en doorgaan maar leuk is anders.
Je was geveld door de griep, hé hé eindelijk over of toch niet.

REIKI 2

Wil jij die dochter of zoon die zelfstandig woont, maar best wat energie kan gebruiken, helpen? Ben je nerveus voor dat sollicitatiegesprek en blijf je er over piekeren? Is het stressen op je werk en je verliest het overzicht?

REIKI 3

Na het doorlopen  en enige tijd beoefenen van Reiki-I en II kan er een moment in je ontwikkeling komen dat je de kring rond wilt maken. Je wilt ook de derde graad behalen. Intuïtief voel je dat dit je dichter bij je spirituele bestemming brengt.

WAAROM DOE IK ZOALS IK DOE

Weer niet gelukt …. Je hebt je nog zo voorgenomen anders te reageren op de opmerkingen van je collega. Je stond er bij en keek ernaar terwijl je er weer ‘intrapte’ en ja zei terwijl je nee bedoelde.

Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

NIEUWSTE BLOG ITEMS

Was jij er ook bij?     Ooo Ooo Ooo   Wij wel Het werd half twee vannacht.   Ooo Ooo   Avondje kaarten met vrienden Ipadje Songfestival op de achtergrond Nou ja….. achtergrond   Ho  Ho   Hoo   Wat een geschreeuw Wat een drukte Ooo Oooo Kaarten doe je met z’n 4en Anders …. Nog geen 2 minuten hadden ze gekregen in Tel Aviv   Ooh Oooh   Ineens…. Yes Rust Balans Duncan Binnen klopt met buiten Verademing Focus Verbinding Hij
Het voorjaar is in de lucht.   De vogeltjes fluiten en de lelietjes van dalen ruiken heerlijk. De eerste lelietjes zet ik altijd bij de foto van mijn moeder. Het was haar  lievelingsbloem.   De paden op
Liefdevol, met compassie, glimlach naar jezelf Stress, burn-out, moe zijn van de eisen die jij aan jezelf stelt. Herken je het “dit lijstje moet af vandaag” of ‘weer niet gelukt’ gevoel? Op facebook en andere social media kom je regelmatig quotes tegen als ‘werk is leuk, ik bewaar altijd een stukje voor
Is een ander verantwoordelijk voor jouw geluk? Ik had een rustig plekje op een verder leeg terras om, volgens afspraak, Reiki te sturen, toen 3 vrouwen de loungebank in gebruik namen. Hun leeftijd was zo tegen de 50 jaar en ze waren in gesprek met elkaar, zoals vriendinnen dat kunnen…. betrokken,

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK

Ons boek vol met tips en trucs over in jezelf investerenWilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief