Calciet - Praktijk Vertrouwen
16841
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16841,page-child,parent-pageid-16743,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

CALCIET

Calcieten zijn stenen die , zoals de naam al weergeeft, veel calcium bevatten in de vorm van calciumcarbonaat. Calcium hebben wij nodig voor de botopbouw en voor de versterking van ons zenuwstelsel.

Je kunt dus stellen dat calcietenĀ  versterkend werken op ons fundament, onze basis van waaruit wij ons “strekken”in het leven.

Het zijn zachte stenen, daardoor kwetsbaar en werken dienovereenkomstig zacht en veilig.Een calciet voelt zacht en wasachtig aan.
Zowel kind als volwassene kan een calciet dragen.

Door hun doorschijnend karakter horen ze bij het element water, het “gevoels”element

Het brede assortiment aan geneeskrachtige edelstenen bij Prakijk Vertrouwen:

Hoe zit het met de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

NIEUWSTE BLOG ITEMS

[qode_layout1 posts_per_page=”4″ column_number=”4″ space_between_items=”normal” title_tag=”h5″ image_size=”portfolio-landscape” display_categories=”yes” display_excerpt=”yes” display_date=”no” display_author=”no” display_share=”yes” display_hot_trending_icons=”no” display_pagination=”no” offset=”” excerpt_length=”50″]

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief