GENEESKRACHTIGE EDELSTENEN

Klachten of ziekten worden vaak veroorzaakt door een afwijkende trillingen in lichaamsdelen. Met een bepaalde steen of bepaalde stenen worden de klachten vaak aanzienlijk verminderd. De geneeskrachtige werking van edelstenen is al eeuwenlang bekend bij de mens, dit is al uit opgravingen gebleken.
 


Het brede assortiment aan geneeskrachtige edelstenen bij Praktijk Vertrouwen

Praktijk Vertrouwen heeft een zeer breed assortiment aan edelstenen met geneeskrachtige werking. Hieronder kunt u alle geneeskrachtige edelstenen vinden. Hierbij worden de eigenschappen genoemd en welke klachten ze verminderen.
 


Bekijk hier de lijst met edelstenen voor meer informatiE

> Agaat
> Amazoniet
> Amethist
> Apatiet
> Aragoniet
> Bergkristal
> Bergrkristal pyramide
> Calciet groen
> Carneool
> Citrien
> Jaspis rood
> Labradoriet
> Toermalijn

 
> Agaat geel
> Ametrien
> Aquamarijn
> Aventurijn
> Bergkristal generator
> Calciet
> Calciet oranje
> Chalcedoon
> Jaspis groen (of heliothroop)
> Goudtopaas
> Lapis Lazuli
> Mosagaat
> Rozenkwarts
 

Praktijk Vertrouwen - Stenen

 

 

 

RODE JASPIS

Tegen zwangerschapsbraken; tegen maag-, lever- en nierkwalen; tegen beroerte, epilepsie; sterkt de maag, ter verbetering van gehoor- en reukvermogen.
Rode jaspis bevordert de verbondenheid met de aarde en versterkt de wilskracht.
Sterrenbeeld: Ram
Chakra: stuit

GROENE JASPIS OF HELIOTROOP

Deze steen geeft troost bij tegenslag; geeft moed en opmerkingsgave; bevordert onzelfzuchtigheid.
Heliotroop helpt tegen aambeien en darmkramp en neusbloeding. Deze steen sterkt de blaas en bevordert de bevalling. Deze steen helpt bij alle klachten in het onderlichaam.
Chakra; stuitchakra

GOUDTOPAAS

Topaas is een steen van het licht en de liefde. Deze steen geeft onze gedachten een zekere lichtheid, schenkt nieuwe hoop en een gevoel van vreugde.
Een topaas heeft een kalmerend en versterkend effect op het zenuwstelsel. Deze steen ondersteunt bij depressiviteit, slapeloosheid en uitputtingsverschijnselen. Een goudtopaas verhoogt het concentratievermogen en helpt bij klachten aan het maagdarmkanaal.
Omdat deze steen negatieve trillingen kan absorberen en neutraliseren moet hij vaak schoongemaakt en weer opgeladen worden. (in het maanlicht opladen nadat de steen in koud water gestaan heeft om te reinigen.)
Chakra: zonnevlecht
Sterrenbeeld: boogschutter, tweelingen en weegschaal.

JADE

Jade

LABRADORIET

Geeft zelfvertrouwen en realiteitszin, heelt na ziekte de aura, beschermt tegen invloeden van buitenaf. Auraheler en aura-afsluiter, brengt verborgen talenten aan het licht, de beste steen voor gevoelige mensen.
Elke labradoriet is uniek. Waar op gelet moet worden is welke hoofdkleur het meeste in de steen aanwezig is en wat dat betekent.

LAPIS LAZULI

Vriendschapssteen bij uitstek.
Lichamelijke geneeskracht: lapis lazuli heeft vooral effect op de keelstreek. (bv. ontstoken amandelen, keelontsteking of bronchitis). Deze steen verhoogt de zuurstoftoevoer naar het bloed, helpt bij allergieën, ontstekingen en menstruatieklachten, wratten, koorts en werkt bloeddrukverlagend.
Psychische geneeskracht: lapis lazuli heeft een harmoniserend effect, versterkt de gemeenschapszin, kalmeert de ziel, bevordert de geestelijke helderheid. Deze steen gaat depressiviteit tegen, werkt tegen slapeloosgeid, melancholie en prikkelbaarheid.
Chakra: voorhoofd chakra
Sterrenbeeld: stier.

 

 

 

 

ROZENKWARTS

Deze steen verhoogt de creativiteit en heeft een sterke harmoniserende uitwerking op onze emoties. Rozenkwarts geeft de kracht van de liefde en leert de kunst van het vergeven.
De kleur spreekt kinderen vaak aan. Deze steen is dan ook uitermate geschikt als begeleider van kinderen op hun weg.
Lichamelijke geneeskracht: Bij bloedziekten, hart- en bloedsomloopstoornissen, lever en nierkwalen, onvruchtbaarheid en klachten in het onderlichaam.
Psychische geneeskracht: verdrijft angst, heft gevoelsremmingen op, maakt gevoelig voor de esthetische dingen des levens. Vermindert heimwee.
Chakra: hart
Sterrenbeeld: stier

 

TOERMALIJN

Beschermt, absorbeert energie, met name van elektrische straling, en ongewenste trillingen uit de omgeving.
Goed voor mensen die overactief zijn. Leidt negatieve energie een andere kant op.
Hij is goed tegen bloedarmoede, bespoedigt herstel na ziekte, stimuleert het zenuwstelsel, ondersteunt werking van pancreas, lever en nieren.
Hij heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, helpt bij allerlei besmettingen, keelontsteking, maagslijmvliesontsteking en slechte spijsvertering.
Hij helpt bij problemen met de nagels en haaruitval, brengt bloeddruk in evenwicht en werkt gunstig op het cholesterol, helpt ontkalking tegen te gaan en verbetert problemen met de luchtwegen.
Hij geeft doorzettingsvermogen, sterkt de wilskracht en helpt tegen angsten.
Hij heeft het vermogen elektrische leidingen en apparaten te ontstoren. Plak een stukje op een apparaat en hij voorkomt de schadelijke effecten van straling. Hij kan ook negatieve aardstralen voor een groot deel verminderen. Hij beschermt ook tegen radioactieve straling van bijv. een röntgenfoto.

 

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen