Praktijk Vertrouwen - voetdiagnostiek

Voetdiagnostiek

Voetdiagnostiek bij praktijk vertrouwen

Voetdiagnostiek is de kunst van het lezen van een persoon via zijn of haar voeten. Heb je weleens nauwkeurig naar je voeten gekeken? Als je dit regelmatig doet, kun je zien dat je voeten er per week anders uitzien. Naast redelijk vaste eigenschappen zoals de lengte van de hiel en de breedte van de voet zijn er ook gedeelten die veranderen afhankelijk van hoe je je voelt. Bij voetdiagnostiek wordt er naast de vaste eigenschappen van de voet ook naar de grootte en conditie  van de verschillende reflexen gekeken.

Wanneer een voetdiagnose?

Herken je je in een of meerdere van onderstaande onderwerpen?

Wil je hier meer over weten, neem dan contact op of vraag een gratis skype gesprek aan.

Je voeten verklappen

Voor een goed opgeleide voetreflexoloog heeft je voet weinig geheimen.  Je sterke en zwakke kanten staan geschreven in je voeten. Via voetdiagnostiek kan de reflexoloog jou vertellen wat jouw natuurlijke aanleg is en welke talenten je bewust of onbewust hebt. Zo zal bijvoorbeeld iemand met een lange middenvoet gemakkelijk kunnen coördineren. Voeten vertellen over ‘de rode draad’ in het leven, over de mogelijke oorsprong van klachten en ook emotionele patronen laten zich zien en voelen. Het diagnosticeren aan de hand van je voeten geeft inzicht en legt daarmee de basis voor dialoog en verandering.

Voor de voet weg

Om te komen tot een goede voetdiagnose worden er 2 afspraken gemaakt met een tussentijd van 3 weken. Tijdens het eerste contact worden er foto’s van je voeten gemaakt en genoteerd hoe de verschillende reflexen aanvoelen. De foto’s en aantekeningen worden vervolgens verwerkt in een verslag dat tijdens de tweede afspraak met je besproken wordt. In het verslag worden ook adviezen opgenomen. De kosten voor de totale diagnose bedragen €210.- (3 x de prijs van een consult).

Spreek dit je aan? Maak dan een afspraak bij ons.

Wil je er van te voren meer over weten maak dan een gratis skype afspraak.

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen