Praktijk Vertrouwen - Reiki

Reiki

Reiki bij praktijk vertrouwen

Een handje in je rug,  een beetje ondersteuning na een lange werkdag.  Ja graag? Dan nodigt reiki je uit. Te moe van je werk komen of te vaak je doel niet bereiken werkt ontmoedigend en kost energie. Dit ervaar je en weet je.

Heb jij ook weleens dat je;

Ook als deze ongemakken symptomen zijn van bijvoorbeeld multiple sclerose (MS), reuma, fybromyalgie,  burn-out, diep verdriet of chronische vermoeidheid(CVS) kan reiki verlichting bieden.

Bereikbaar!

Stel je voor dat je na je werk die hobby oppakt omdat ‘bank hangen’ gewoon passé is of dat je bij het zien van je kussen al in slaap valt?

Wil je ;

Neem dan contact op met  praktijk Vertrouwen. We maken een afspraak voor een behandeling of een korte kennismaking met reiki.
Reiki is een eenvoudige manier van heling door middel van energie doorgave via de handen van de behandelaar. Door mijn ondersteunende handen stroomt reiki en werkt op jouw zelfhelend vermogen. Je geeft zelf het tempo aan. Ik sta je met raad en daad bij.
In 1997 ben ik opgeleid en ingewijd tot reiki master. Sindsdien heb ik veel mensen behandeld die vervolgens zelf geleerd hebben reiki toe te passen. (zie Reiki Cursus) Je kunt het namelijk gemakkelijk zelf leren. Eenmaal voor reiki kiezen is kiezen voor jezelf in balans met anderen. Dát maakt dat veel cliënten inschrijven voor een reiki cursus.

Reiki is een eenvoudige, doeltreffende manier om je balans te herstellen. Je ontvangt de reiki- energie door mijn handen waardoor je meer energie krijgt en je beter voelt. Het geeft je de mogelijkheid om de verbinding met jezelf te herstellen.

Hoe werkt het bij praktijk Vertrouwen?

Na een (intake) gesprek mag jij gaan liggen, je houdt je kleren aan. In stilte of met een prettig muziekje op de achtergrond onderga je de reiki behandeling. De reiki stroomt en gaat aan het werk, daar waar jij het meeste nodig hebt. De sessies duren 1 uur. De eerste sessies volgen elkaar snel op, daarna neemt de tijd ertussen toe. Houd rekening met 8 á 10 behandelingen afhankelijk van je vraag. Bij chronische ziekten werkt reiki verlichtend. Regelmatige behandeling, een per 6 weken, wordt als prettig ervaren.

Ervaringen van cliënten vind je bij ‘ervaringen van cliënten’.

Spreekt bovenstaande je aan, maak dan een afspraak bij ons.

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen