Neuro Emotionele Integratie

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Neuro Emotionele Integratie bij Praktijk vertrouwen

Wat NEI voor je kan betekenen.

Ken je ook iemand die alles beter kan, waar alles mooier is dan bij jou?
Je hebt al buikpijn als je bedenkt dat je er op visite moet.

Het mooie van emoties is dat ze ons kunnen helpen. Een beetje vrees in gevaarlijke situaties houdt je alert. Ben je echter aan een stuk door alert dan kom je niet aan slapen toe. Kun je niet slapen, dan wordt je moe met alle gevolgen van dien.

Nelson Mandela zei het al

“Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn,

Onze grootste angst is dat we onmeetbaar krachtig zijn.”

Dit zijn 2 zinnen uit het gedicht van Marianne Williamson, voorgedragen door Nelson Mandela tijdens zijn inaugurele rede. Ze geven duidelijk weer hoe angst, een emotie, ons in de weg kan zitten om ons doel te bereiken.

Herken je iets van onderstaande ?

Bovenstaande kan weer de oorzaak zijn van onder andere stress,  depressie, relatieproblemen, burn out, chronisch vermoeidheidsyndroom, hypoglykemie, rugklachten en overgewicht.

Emotie, van last tot lust. Realiseerbaar, ja echt

Stel je voor, je wordt ’s morgens fit en vrolijk wakker en hebt plezier in de dag, geniet van te voren al van de verjaarsvisite en de wandeling er naar toe.

Wil je ook…

Met behulp van Neuro Emotionele Integratie (NEI) of het hiervan afgeleide Emotioneel Evenwicht (EE), krijg je inzicht in de emoties die je hinderen. 
Tijdens mijn 20 jaar ervaring als therapeut en coach heb ik gemerkt dat veel mensen zich gehinderd voelen door de ideeën die ze hebben van hun omgeving. Mijn uitdaging is je te laten inzien dat je zelf bepaalt hoe je je voelt of hoe stevig je in je schoenen staat. Regelmatig hoor ik cliënten tijdens een consult zeggen ‘nu valt het kwartje’.

Met behulp van een spiertest of een biosensor (luxe pendel) wordt je onderbewuste vriendelijk verzocht om de juiste informatie te geven en los te laten.

Kinderen staan open voor hun droomwereld, zoals hun onderbewuste genoemd kan worden. Zij zijn dan ook snel te helpen met Neuro Emotionele Integratie. NEI is ook een mooie methode om hoog gevoeligheid te accepteren en leren ermee om te gaan. Jonge kinderen worden via een ouder getest.

Hoe werkt het bij praktijk Vertrouwen?

Na een intake gesprek volgen een aantal consulten van 1,5 uur . Tussen de eerste consulten zitten enkele weken daarna neemt de tijd tussen twee afspraken toe. Doorgaans heb je met 5 afspraken een duidelijk andere kijk op en een ander gevoel bij je hulpvraag. Je staat sterker in je schoenen.

Ervaringen van cliënten vind je bij de referenties.

Spreekt bovenstaande je aan, maak dan een afspraak bij Vertrouwen

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen