Praktijk Vertrouwen - Specialisaties

Specialisaties bij praktijk vertrouwen

Bekijk hoe onze specialisaties u kunnen helpen

Bij Praktijk Vertrouwen hebben wij vele specialisaties die u kunnen helpen uzelf weer te vinden, en uw leven weer op het juiste pad te zetten. Wij bieden de volgende specialisaties aan:

Wij nodigen u uit om te lezen over onze specialisaties en om te kijken wat juist voor u is. Iedereen reageert anders en heeft andere voorkeuren, en dat begrijpen wij. Daarom zorgen wij dat wij voor iedereen wat hebben. Wanneer u iets ziet dat u persoonlijk aanspreekt, dan kunt u online direct een afspraak bij ons maken.

Voetreflexologie

Heeft u er soms last van dat het voelt alsof u zich de hele dag moet voortslepen? Dan is de Voetreflexologie behandeling Praktijk Vertrouwen wat voor u. Voor bijvoorbeeld klachten als hoofdpijn, spijsverteringsklachten, onrust en stress is deze behandeling geschikt. Lees hier meer over de behandeling

Voetdiagnostiek bij Praktijk Vertrouwen

Voetdiagnostiek is het lezen van een persoon via de vorm van uw voeten. Heeft u weleens nauwkeurig naar uw voeten gekeken? Als u dit regelmatig doet ziet u dat uw voeten per week verschillen. Nieuwsgierig? Lees dan hier meer

Reiki

Ben jij ook weleens energieloos? Kom je elke dag te moe van je werk thuis? Heb je vaak stijve gewrichten? Dan is reiki wat voor u. De reikibehandeling van Praktijk Vertrouwen zorgt voor verlichting waardoor u er weer tegenaan kan. Lees hier meer over de behandeling.

NLP-behandeling bij Praktijk Vertrouwen

Herken jij dat je de hele tijd piekert? Of de hele dag met je werk bezig bent in je hoofd. Neuro linguïstisch programmeren (NLP) zorgt ervoor dat je meer rust in je hoofd krijgt en hierdoor ook beter kunt slapen.

NEI-behandeling bij Praktijk Vertrouwen

Heb jij ook weleens last van emoties die jij eigenlijk niet wilt? Jaloezie, angst? Wat als je van je last van emoties een lust kan maken. Vrolijk wakker worden ’s ochtends, zin hebben in een verjaardag en ja zeggen wanneer jij daar zin in hebt?  Met Neuro Emotionele Integratie krijg jij inzicht in de emoties die jij hinderen en hoe je hiermee omgaat.

Helen met edelstenen

Met behulp van een biosensor (soort pendel) test ik de juiste ondersteunende steen voor je uit. Stenen zijn heel oud en ontstaan in de aardkorst. Vanuit energetisch oogpunt hebben ze een hele stabiele energie. De helende werking van stenen is een zachtaardige manier van geneeskunde, die de energie van de stenen gebruikt om het evenwicht in het organisme te herstellen en te harmoniëren, naast fysieke kwalen beïnvloeden, kunnen ze ook bewustzijnsveranderingen teweegbrengen.

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen