Coaching Docenten

Bent u docent? Laat u coachen!

Visie en Missie
Werkend in het voortgezet onderwijs ervaar ik de druk van passend onderwijs. Ik zie docenten worstelen met hun motivatie in een veranderende  omgeving. Hun waarden en normen komen onder druk te staan en dit gaat ten koste van bezieling.
Bezieling is voorwaarde tot geluk. Vanuit mijn achtergrond als holistisch coach/ therapeut wil ik mijn (voormalig) collega's ondersteunen om in verbinding te blijven met hun kern van waaruit ooit gekozen is voor het onderwijs.

Mijn kwaliteiten

Als mens/ coach beschik ik over de volgende eigenschappen; nieuwsgierigheid naar de ander, emphatisch, oplossingsgericht, reflecterend, pro-actief, denkend in mogelijkheden, confronterend- provocerend vanuit compassie, inspirerend, bezielend.
Mijn doelgroep wordt gevormd door mensen die in het (voortgezet) onderwijs werkzaam zijn, zowel in het management, of als onderwijsgevende en onderwijsondersteunende. Zij staan open voor reflectie en verandering.
Gespecialiseerd ben ik in snelle analyse van de hulpvraag, verdieping vanuit neuro-emotionele integratie, reflectie en oplossingsgericht werken. Bij de behandeling coach ik vanuit het gedachtegoed van human dynamics. Verder specialiseer ik mij in krachtgericht coachen (Fred Korthagen).

Werkwijze

​Na een intakegesprek waarin de hulpvraag benoemd wordt, wordt een vervolgtraject afgesproken.  Begeleiding kan plaats vinden in mijn praktijk maar ook op locatie. Zowel persoonlijke, pedagogische als didactische vragen zijn mogelijk.

Heeft u het gevoel meer contact met uw leerlingen te willen maken of verloopt de les stroef, neem dan contact met mij op. Ook als het orde houden u moeilijk afgaat, kunnen we via krachtgericht coachen, uw kwaliteiten achterhalen die u hierbij ondersteunen.

Investering en vergoeding

Particulieren betalen een vergoeding van €97,50 per gesprek (1 uur 30 min).

Organisaties betalen een vergoeding van €135.- per uur.

Coaching gesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Meer informatie over coaching vind u op http://www.coachingvoordocenten.com/

Opleiding en ervaring

In de loop van de jaren is mijn belangstelling voor coaching op holistische basis sterk gegroeid. Zo goed als de spreekwoordelijke  'steen op de maag' tot een maagzweer kan leiden, kan 'je hart luchten' leiden tot lichamelijk herstel.

Met een groeiende ervaring bleef het verlangen bestaan tot verdieping, zoals uit onderstaande opleidingen blijkt.

Krachtgericht Coachen (2017)
Eerste jaar Master SEN, Dynamisch coachen op verschillen (2015)
Medische en Psychologische Basiskennis volgens Plato (2015)
NLP Master Practitioner (2012)
Capital Coach 1 (2010)
Stressconsultant (2004)
NEI (Neuro Emotionele Integratie) practitioner (1997)
Leergang Onderwijsmanagement Vrouw en Management BVE (1994)

 

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen