Snoer de Krokodil zijn Bek. Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, lach erom en doe het anders. - Praktijk Vertrouwen
19223
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19223,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Snoer de Krokodil zijn Bek

Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, lach erom en doe het anders

✔ 156 pagina’s

✔ Gratis bonussen bij ieder hoofdstuk

✔ € 22,50

✔ Gratis verzending

Herken je dit?
😟 Jij mist het “hé, dit is leuk gevoel” op je werk.
😟 De gedachte “wanneer ben ik nou aan de beurt” flitst regelmatig door je hoofd.
😟 Je bent net opgekrabbeld uit die burn-out maar je voelt je weer hetzelfde als toen het begon.Voel jij je ook zo?
☹️ boos, maar zegt niets
☹️ ‘Wat denken ze wel’
☹️ Nee, je durft niet.
☹️ Stel je voor dat je over je tong struikelt.
😢 Misschien ga je zelfs huilen.

 

 

Bouw je een muurtje om je heen, verdrietig en eenzaam?

 

 

Hoe zou het voor je zijn als…?

 

 

Hoe zou het voor jou zijn als je rustig en zelfverzekerd,💚 doet wat je wilt?

 

Groeit dan je zelfvertrouwen?💚

 

Wil jij méér dan ‘zorgen voor’?💚

 

 

😊Kiezen voor jezelf én gelukkig zijn met anderen is ook voor jou mogelijk.

In dit boek biedt Marlene Hanssen, natuurgeneeskundige en stress en burnout coach jou een stappenplan om vol zelfvertrouwen op je doel af te gaan. Voor vrouwen die een beetje depri zijn én voelen dat ze iets anders willen. Je leert je kwaliteiten in te zetten zodat je luistert naar jezelf en vanuit flow doet waar je blij van wordt.

 

Je ontdekt
😊 hoe jij overtuigend je zegje doet
😊 hoe jij lachend je bed uitspringt en de boel de boel laat
😊 hoe je boosheid ziet als een seintje en omzet in lief zijn voor jezelf
😊 hoe jij jouw doel bereikt zelfs als de ander commentaar heeft
😊 hoe je weer samen met je partner durft te genieten zoals toen jullie elkaar pas kenden.

 

Bonus: met ingesproken meditaties, video’s en templates. Alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om vol te houden.

 

Marlene Hanssen is NEI therapeut met 23 jaar ervaring. Ze is Master Burn-out Coach bij de VitaliteitsGroep. Binnen haar praktijk Vertrouwen helpt zij mensen met ZIJNsgericht coachen in 3 maanden uit een burn-out. Als docent begeleidde zij honderden jongvolwassenen naar zelfvertrouwen.

 

Dit zegt de prof over het boek:

Het boek “Snoer de krokodil zijn bek” pakt je. Het is heel leesbaar en praktisch geschreven. Marlene Hanssen laat op boeiende wijze zien hoe krachtige persoonlijke groei ontstaat door het ontwikkelen van meer gewaarzijn in het hier-en-nu, van jezelf en van anderen.

De auteur verstaat de kunst om de lezer met humor en met inspirerende voorbeelden mee te nemen op een reis langs herkenbare worstelingen. Ze laat op inspirerende wijze nieuwe mogelijkheden zien. Het boek opent de deur naar een manier van leven en werken waarin meer flow en geluk naar voren komen.
Fred Korthagen, emeritus hoogleraar onderwijskunde en directeur van Korthagen Opleidingen

Dit zeggen lezers…

 

“Wat denk je dat jouw eigen geschiedenis, je opvoeding en je familie hebben toegevoegd aan je emotionele ontwikkeling?’ Gelijk in het eerste hoofdstuk laat Marlene je nadenken waarom je doet wat je doet. Het boek ‘Snoer de krokodil zijn bek’ is kort, bondig en in ‘jip en janneke taal’ geschreven en hierdoor perfect voor een ieder die beter wil begrijpen hoe het brein werkt maar geen zin heeft in ingewikkeld taalgebruik.”
Kim Buining, Communitybouwer en auteur ‘In 10 stappen naar een Winstgevende Facebookgroep’.

 

“Na het lezen van hoofdstuk 3 heb ik een krokodil in mijn hoofd waar ik tegen aan het kletsen ben. Ha ha ha.
Een stiekeme wens die ik had was leren zingen. Iedereen om me heen zegt altijd dat ik dat niet kan en dat het nooit wat gaat worden. Toen ik vertelde dat ik ga leren zingen, werd er hard gelachen en gezegd “denk je dat er na 5 minuten nog iemand in de zaal zal zitten. Daar werd mijn Bles aangevallen. Maar ik had het door, ik heb door gezet en ben nu gaan zingen en ik vind het heerlijk. Heerlijk geschreven Marlene, leest lekker en het helpt mij.”
Ingrid de Schipper

 

 

“Waarschijnlijk omdat er heel veel herkenning in dit hoofdstuk zit en ben daarom erg nieuwsgierig om door te lezen.
– Leuke en herkenbare anekdotes.
– Fijn om weer even terug te pakken naar de werking van ons brein vechten vluchten en bevriezen. Geeft weer bewustwording in wat ik makkelijk doe.
– De oefeningen zijn zeer duidelijk uitgelegd en heel goed uitvoerbaar en toe te passen voor mij.
Ik vind ze ook erg leuk om te doen het vraagt me wel wat extra tijd want er staan best veel oefeningen in dit hoofdstuk maar ik ervaar dit niet als vervelend. De oefeningen geven veel inzicht en rust. Heel leuk dat je er ook een meditatie bij hebt gedaan”
Rachèl Kolmeijer

“Dit boek maakt je daadkrachtiger, liever voor jezelf en meer zelfvertrouwen. Mooi om te zien wat ik zelf heb ervaren dat jij er over schrijft. Maar dat is logisch.”
Jolanda Heijligers, Praktijk Satori Alternatieve Geneeswijzen

 

 

“Een vlot geschreven boek met mooie oefeningen waardoor je leert je emoties te hanteren, grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.”
Ans Breetveld, Academie voor liefde en geluk

 

 

“Een geweldig boek. Met een geweldige titel.
Marlene legt op heel lichtvoetige wijze herkenbare thema’s bloot waar veel mensen tijdelijk of permanent mee worstelen. Toegankelijk en van een verfrissende inhoud is haar benadering. Zonder oordeel of theoretisch geneuzel legt ze in haar boek uit hoe je in de praktijk die krokodil de bek kunt snoeren.
Hoe je in gesprek gaat met jezelf, verbinding maakt met jezelf, voelt en met aandacht kunt observeren wat er gebeurt in jezelf en om je heen. Opdat je zelf de regie herneemt over jouw leven en over loslaten en toelaten.
Er zijn veel boeken geschreven over onderwerpen als ‘wie ben ik’, emoties die met ons aan de haal gaan, of gedachten die ons gek maken.
Maar Marlene weet in dit boek, zonder belerend of sturend te zijn, deze veel beschreven probleemgebieden te verheffen naar overkoombare en behapbare uitdagingen zonder ze te bagatelliseren. Veel leesplezier”

Kitty Tieman, Social Media Consultant, Contentontwikkelaar, (Business) Coach en trainer

 

“In 2003 was het de eerste keer dat ik kennismaakte met Marlene de auteur van dit leuke boek.
Dat was tijdens een opleiding voor stressconsultant bij Carine van den Berg in Etten-Leur. Daar heb ik ze leren kennen als een vrolijke vrouw die goed in het leven stond en wist wat ze wilde.
Dat is nu ook hetgeen ik lees in dit boek op een manier een verhaal vertellen die mensen aanspreekt en mensen op een ludieke eigen wijze daar brengt waar nodig is voor ieder mens. Het kan soms confronterend overkomen maar het helpt je wel en dat is waar het voor Marlene omgaat.
Het helpen van mensen op een simpele maar adequate manier.
Fijn dat ik ook dit mag ervaren door het boek dankjewel en veel succes met het lezen en ervaren allemaal.”

– Fons Hinten

“Lekker leesbaar en praktisch boek wat je inzicht geeft in jezelf. Als je ervoor kiest om niet meer in je oude gewoontes te leven, maar wil uitzoeken wat jou gelukkig maakt en de wil om te veranderen dan is dit het boek voor jou. Ga lekker doen waar je gelukkig van wordt.”
Ingrid de Schipper, Acupunctuur Ingrid

 

 

“Leuk geschreven boek. Leuk omschreven voorbeelden van hoe je oude patronen ‘krokodillen brein’, je ervan weerhouden om vanuit je mooie kwaliteiten en wensen te gaan leven. Om meer je mooie zelf te mogen ervaren. Prettig te lezen met afwisselend verhaal, voorbeeld en opdrachten.”
Bianca de Moor-Warnaar, energetisch therapeute

 

 

“Een doe boek, door het lezen van dit boek en het toepassen van de oefeningen krijg je een enorm inzicht in jezelf en waarom je bepaalde gedachtes en dingen doet. Met de leuke en eenvoudige oefeningen wordt je een nog veel betere versie van je zelf.Ik kreeg meer zelfvertrouwen en rust in mijn lijf.”
Rachèl Kolmeijer, Gastouderopvang Bij Tante Kaat

 

 

Dit zeggen lezers op Facebook:

 

“Wat geweldig lieve Marlene,
Jouw groei is duidelijk te zien in jouw berichten. Het boek, de omslag, ziet er geweldig uit. Van harte gefeliciteerd en veel succes. De titel vind ik geniaal.”

Claire Seelen, Coach & Inspirator bij Ik-Leef-Bewust Methode

 

 

“Het boek is er. Ben er al mee begonnen. En ook de oefeningen.
Dank je voor de mooie tekst. Het boek is een succes.”

– Anita

 

“Marlene Hanssen heeft een leuk boek geschreven: ‘Snoer de krokodil zijn bek’.
Met praktische oefeningen en tips om jezelf beter te leren kennen. Krachtige
metaforen versterken de boodschap.”

– Wies van Olst

Wil je op de hoogte blijven? Leuk als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief