opaal ruw

Niet klagen maar doen

Zoveel vrouwen om mij heen klagen maar blijven doen wat ze gewend zijn te doen (inclusief het klagen). Ze zijn gewend aan het ongelukkig zijn, gaan braaf naar de dokter voor die vervelende kwaaltjes en nemen al dan niet op tijd hun medicijnen. 
Het ‘positieve’ is dat ze altijd mee kunnen praten tijdens de koffievisites en feestjes.

Het is mijn visie dat je je geluk zelf in de hand hebt.
Het is niet de gebeurtenis die een mens ongelukkig maakt, maar de manier waarop zij er mee omgaat.

Mijn missie is het om vrouwen bewust te maken van hun eigen aandeel in hun geluk, het zelf ter hand te nemen en te doen.

Profiteer van mijn ervaring

Dit e-boek bied ik je aan omdat ik denk dat je van mijn ervaringen, kennis en kunde mag profiteren.

Met deze gratis tips, krijg je vat op je dip momenten én voedt je je onderbewustzijn op. Je bepaalt zelf hoe je je voelt en daarmee voorkom je dat je net zoals ik van chagrijnig depressief wordt en uiteindelijk uit een diep dal moet klimmen.

Wat vooral belangrijk is: Je houdt zelf de regie. Dat alleen al maakt dat je goede zin houdt en mogelijk met een gevoel van prettige spanning in je buik wilt onderzoeken wat jouw mogelijkheden tot geluk zijn want één ding is zeker:

Jij bent het waard om gelukkig te zijn.

Heel veel succes en vooral plezier bij het lezen en uitvoeren van mijn tips.

Vraag hier het E-book aan:

Voel je goed in je vel, 5 gouden tips.

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen