Of, of….. en toen kwam de wijsheid langs

Hatsjie…. Snif, snif… ik ben so verbouwe….

Mijn vakantie eindigde met een fikse verkoudheid. Vertrouwend op mijn zelfhelend vermogen, ondersteund door Echinacea en andere gezonde middeltjes , verwachtte ik elke morgen weer fit en monter op te zullen staan. Niets was minder waar…. De middeltjes zorgden er voor, denk ik, dat het niet nog erger werd…. Gewoon beroerd van een gewone, heftige verkoudheid en dat terwijl ik zoveel op mijn programma heb staan dit seizoen. Cliënten begeleiden in de praktijk, twee studies volgen, veel aandacht voor marketing en natuurlijk ook mijn werk aan VMBO Prinsentuin van Cooth. Een super vol hoofd en koorts is dan geen goede start. Gewoon doorzetten… concentratie laat veel te wensen over… ik zie de wereld voor een doedelzak aan, maar ja ik wil zoveel.

En toen kwam de wijsheid langs in de vorm van mijn dochter…. “Tja Mam, eerst opruimen voor er plaats is voor wat nieuws…. Au. Dat weet ik wel, maar…..

En zo werd ik herinnerd aan ‘luisteren naar jezelf’ en reflecteren… welke overtuigingen heb je opgepikt uit al die, in de vakantie gelezen, boeken en welke passen niet meer bij je? Voor mij betekent dat dus mediteren en testen (Neuro Emotionele Integratie), oefeningen (NLP) doen. Dit alles met als doel in verbinding met mezelf blijven, balans tussen voelen en weten. Kies ik voor het een, dan moet ik het andere laten. Zo simpel is het, gewoon of, of….

En zo neemt de verkoudheid de tijd om mijn lijf te verlaten, nog steeds ondersteund door middeltjes voel ik me steeds fitter. Wil ik echter teveel dan klinkt in mijn hoofd de stem van mijn dochter… “Tja Mam….

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen