AQUAMARIJN

Deze steen bevordert het welbevinden, vermindert geprikkeldheid en agressiviteit en helpt in ieder geval bij de vermindering van depressiviteit. Daarnaast helpt deze steen bij aandoeningen van de luchtwegen en is zeer geschikt om hooikoorts tegen te gaan. Ook bij spanningen in de nek en klierstoornissen gebruikt men aquamarijn.

Bij kies of kaakpijn kunnen we een kleine geslepen aquamarijn in de mond houden. Aquamarijn heeft een goede invloed op de ogen. Ook bij maag en leveraandoeningen kan aquamarijn positieve invloed hebben.

Aquamarijn is een zeer geschikte steen om bij te mediteren en werkt dan positief op het ontwikkelen van paranormale eigenschappen. (Zienersteen)

 

 

Adres Vertrouwen Bosloop 38, 4841 TB
Prinsenbeek (Breda)
Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593
Mobiel Praktijk Vertrouwen    06 - 31041140

    Linkedin VertrouwenFacebook Vertrouwen

Openingstijden

Dinsdag 13.30 - 21.00

Woensdag 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag 09.00 - 13.00

In 2005 ben ik met Praktijk Vertrouwen en Marlene in contact gekomen. Marlene is voor mij iemand, waar ik heen kan gaan, als ik vastloop in mijn emoties en gevoelens. Door middel van NEI sessies, voetdiagnostiek en Marlene’s deskundige en respectvolle manier van werken weet zij de dingen voor mij inzichtelijk te maken en helpt ze me met het verwerken van bepaalde overtuigingen en emoties. Hierdoor heb ik al een hele stap in mijn persoonlijke groei kunnen maken.

Daniella

 

 

 


 

cta copy

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en zie hoe Praktijk Vertrouwen je kan helpen.

 

Wenst u Meer informatie?
 

> Lees de blogs van Vertrouwen

> Ervaringen van clienten

> Vergoeding zorgverzekeraar

> Contact gegevens

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Telefoonnummer Vertrouwen  076 - 5417593  
Praktijk Vertrouwen Breda
Praktijk Vertrouwen