Dokter met de warme handen - Praktijk Vertrouwen
19101
post-template-default,single,single-post,postid-19101,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Dokter met de warme handen

Man in kostuum, nadruk op Reiki- handen

Dokter met de warme handen

Hij legt zijn Reiki-handen op mijn heup. De energie stroomt, ik voel het. Mijn been ontspant, ik ontspan. Langzaam trekt de pijn weg.

 

De warme handen

 

In mijn heup zetelt een chronische slijmbeurs ontsteking. Hij werd chronisch omdat ik niet naar mijn lichaam luisterde. Zoiets als de ‘lekkende kraan bij de loodgieter’.  (Haha maar niet heus).
Ondertussen luister ik wel. Een brandende pijn als ik een stap teveel zet, zorgt daar wel voor.
Gelukkig lig ik naast ‘de dokter met de warme handen’ in bed. Die Reiki- handen vinden regelmatig mijn heup. Heerlijk.

 

 

Reiki sinds de jaren 80, héél lang

 

Mijn Lief en ik  vertrouwen op Reiki sinds de cursussen (1 en 2) halverwege de jaren 80. Sindsdien heeft hij die bijnaam: ‘de dokter met de warme handen’. De dokter zelf is heel blij met zijn warme Reiki-handen.
De afgelopen maanden liggen zijn handen heel bewust dagelijks op zijn hoofd. Dat ‘slinkt’ dan naar de proporties van vóór het infarct. Zijn buik is ook blij met die handen. Ze pluggen rechtstreeks in bij  de laadpaal in het universum en vullen zijn energietank.

 

 

Onderweg naar Leven

 

Sinds een klein jaar is Lief, zijn wij,  onderweg van overleven naar anders leven. Lief vertraagt, valt en staat op. Petje af hiervoor.
Iedere dag is hij ‘de dokter met de warme handjes’. Naast de adviezen van zijn collega’s volgt hij zijn intuïtie én dus zijn handen.
Zijn handen, mijn handen. We werken samen, bespreken en voelen hoe  gelukkig leven er uit ziet. Wat mogen we loslaten, wat mogen we toelaten? Een traantje, een lach én  geloven in het universum. We zijn onderweg én klaren de klus.

 

Iedere dag is er Reiki voor de lichamelijke ongemakken én voor de invulling van Leven.

In ‘Snoer de Krokodil zijn Bek’. Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, lach erom en doe het anders. leg ik precies uit hoe je ‘invulling van jouw leven’ bereikt. De krokodil en reiki is een prachtige combinatie. Daarom krijg je het boek gratis als je een Reiki-cursus komt volgen.

‘Snoer de Krokodil zijn Bek’   is ook te bestellen als e-book.

 

Zit je op facebook? Je bent welkom in mijn facebookgroep: ‘Snel en simpel van stress naar zelfvertrouwen’

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.