Dit moet ik opschrijven - Praktijk Vertrouwen
19081
post-template-default,single,single-post,postid-19081,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Dit moet ik opschrijven

Gesloten handen op tafel. .Reiki stuur je naar dat wat je wilt voelen, naar het Jezelf Zijn. Je gevoel is leidend.

Dit moet ik opschrijven

Het heeft even geduurd voordat ze weer langs komt. Nu kan het weer.
Ze heeft er naar uitgekeken maar is niet blij. Ze valt met de deur in huis en klinkt ietwat geïrriteerd als ze zegt: “Op zaterdag deed ik hier de Reiki-cursus en op dinsdag heb ik mijn baan opgezegd.”
Glimlachend reageer ik met: “Mijn complimenten, je baalde vreselijk van die baan.”

 

Nu heb ik niks

“Ja, maar nu heb ik niks. Ik heb best wel spijt, ook omdat bij die baas alles veranderd is. Toen heb ik Reiki gezet op mijn ideale baan en dat is niks geworden. Ik was best wel boos…”
Ze trekt nog net geen pruillip.
“Ik ben op gesprek geweest bij mijn ideale baan maar heb daarna niets meer gehoord. Ik neem maar geen contact op, want die hebben nu ook niks” gaat ze verder.

 

 

Wat wil je vinden?

Ik luister en kijk naar haar. Ze is zwaarder geworden door de chips die ze moeilijk kan laten liggen.
“Aha, je hebt spijt van het ene en al chips etend op de bank, wacht je af of de ander reageert” zeg ik.
“Wat wil je vinden in je ideale baan?”
“Vertrouwen, ruimte, uitdaging, maar vooral: mezelf kunnen zijn. Ik heb er Reiki naar gestuurd.”
“Waar heb je precies Reiki naar gestuurd?”
“Nou, naar mijn nieuwe baan, die was ideaal.”
“Dus op de beschrijving van de vacature waar stond: ‘ Wij bieden rust, ruimte, uitdaging en vooral de mogelijkheid om jezelf te zijn’?”

 

 

Dit moet ik opschrijven

Nu is ze stil en kijkt me met grote ogen en open mond aan.
Als ze haar stem terugvindt, zegt ze: “Aha, dit moet ik opschrijven.”
En ik leg uit: “Reiki stuur je naar dat wat je wilt voelen, naar het Jezelf Zijn. Je gevoel is leidend, niet de beschrijving van een baan. Hoe beter jij in verbinding bent met jezelf en je verlangen, hoe gemakkelijker het universum jouw wensen beantwoordt.”
‘s Middags stuurt ze me een bedankje voor de fijne sessie en de inzichten.

 

 

Als zij het kan, kun jij het ook

• Ben jij het ook beu om vanuit verveling de chipsindustrie overmatig te steunen?
• Kun je een luisterend oor gebruiken?
• Kijk je graag eens anders naar wat je al zolang doet?
• Wil je weten waar jij blij van wordt?
• Heb je een spreekwoordelijke schop onder je kont nodig?
Neem dan contact op. Bij een kopje thee of koffie bespreken we of een Reiki-cursus bij jou past.

In ‘Snoer de Krokodil zijn Bek’. Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, lach erom en doe het anders. leg ik precies uit hoe je ‘vooral jezelf zijn’ bereikt. De krokodil en reiki is een prachtige combinatie. Daarom krijg je het boek voortaan gratis als je een Reiki-cursus komt volgen.

‘Snoer de Krokodil zijn Bek’   is ook te bestellen als e-book.

 

Zit je op facebook? Je bent welkom in mijn facebookgroep: ‘Snel en simpel van stress naar zelfvertrouwen’

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.