VALENTIJNSDAG EN ROTTE LATJES - Praktijk Vertrouwen
18997
post-template-default,single,single-post,postid-18997,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

VALENTIJNSDAG EN ROTTE LATJES

VALENTIJNSDAG EN ROTTE LATJES

ROTTE LATJES

Lief draait aan de knop. De rolluiken rollen omhoog. Ik til mijn hoofd op en één oog gaat voorzichtig open. Voor het raam staat de steiger. “Chips, de schilders komen zo,” zeg ik. Me nog een keer omdraaien is dus geen optie, dat is althans mijn overtuiging.
Een nachtje slecht slapen zorgt ervoor dat mijn hoofd aanvoelt als de lucht, grijs en bewolkt. Ik stommel naar de douche terwijl ik Lief hoor mompelen: “Verrot… timmerman… offerte meerwerk”. “Het zal wel. Hopelijk valt het mee.” zeg ik terwijl ik de badkamerdeur achter me dichttrek. Ik heb eerst die douche nodig voordat ik over rotte latjes kan nadenken.

 

DURE ROT LATTEN

Gelukkig komen de schilders niet vaak. Natuurlijk heeft ons huis onderhoud nodig. Iedere keer verbaast het me welke mankementen deze vaklui vinden. Dit keer zijn het rotte latten die vervangen moeten worden. Op het moment dat zwart op wit de meerprijs op de offerte staat denk ik: “dure rot latjes” en “daarom tocht het dus zo op die kamer”.

 

RELATIONEEL ONDERHOUD

Vandaag is het Valentijnsdag. Een mooie dag om je relatie te onderhouden Je kunt er maar beter op tijd bij zijn om de ‘rotte latjes’ te voorkomen. Vanuit commitment kun je een ‘offerte’ opstellen die je allebei ondertekent.

 

JIJ DOET ZO JE BEST

Tja en dan kan het zomaar zijn dat er ‘meerwerk’ aan de winkel is en je extra mag investeren. Je weet gewoon niet waar ‘de tocht’ in je relatie vandaan komt. Jij doet tenslotte zo je best en dan toch… Je bent ook zo gewend aan dat patroon van mopperen en zuchten over ‘heeft hij alweer niet’.
Geloof me, dat patroon berust op ‘een rot latje’ in jouw overtuigingen.

 

HELPEN VINDEN

Ondertussen mag ik me een expert noemen in het helpen vinden van de ‘rotte latjes’ in jouw overtuigingen. Je hoeft ze alleen maar op tijd te vervangen door nieuwe. Daardoor voel jij je opgewekter en kunnen jullie samen meer lachen.
In maart kun je aansluiten bij de online zoektocht onder mijn begeleiding naar de rotte latjes. Het is een pilot dus je kunt voor een zacht prijsje meedoen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.