HELIOTROOP, DE VERKOUDHEID DE BAAS - Praktijk Vertrouwen
17078
post-template-default,single,single-post,postid-17078,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

HELIOTROOP, DE VERKOUDHEID DE BAAS

HELIOTROOP, DE VERKOUDHEID DE BAAS

Griep of verkouden?

Je weerstand kan in het voorjaar een extra oppepper gebruiken. Een eenvoudig, glanzend steentje in je broekzak kan je hier bij helpen. Deze heliotroop is al sinds de Middel Eeuwen een bekende helper bij snotterige neuzen en hese kelen.

Heliotroop, groen en glanzend

Andere namen voor deze prachtige groene steen met rode insluitingen zijn, steen van de zonnewende, bloedsteen of Hildegardjaspis. Deze laatste naam wijst erop dat ook de middeleeuwse mystica Hildegard von Bingen de steen kende. De steen heeft een wasachtige glans.
Heliotroop helpt je de kou of griep de baas te worden die je te pakken heeft of op de loer ligt.

Oppepper voor je immuunsysteem

Lichamelijk zal deze Hildegardjaspis de werking van je lymfe te versterken en je immuniteit te verhogen. Bovendien ontzuurt heliotroop je lichaam waardoor de ziekteverwekkers zich minder bij je thuis voelen. Mentaal helpt deze steen je om de controle te behouden als je even wat minder vat op de omstandigheden hebt.

Dragen en afspoelen

Je draagt de heliotroop om je hals of in je bh of broekzak. Regelmatig even afspoelen en opladen in zon- of maanlicht.

Dus heb je belangstelling voor zo’n ‘krachtpatser’ neem dan contact op met Vertrouwen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.