JA....DUH..... DAAR IS NIETS AAN - Praktijk Vertrouwen
17662
post-template-default,single,single-post,postid-17662,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

JA….DUH….. DAAR IS NIETS AAN

JA….DUH….. DAAR IS NIETS AAN

Ja…Duh, daar is niets aan.

Bovenstaande heb ik lang gedacht bij het groene steentje jade.

Stenen staan synoniem voor harmonie

Stenen zijn gevormd in de aarde, bij het ontstaan ervan. Ze zenden een stabiele trilling uit.
De trilling is harmonieus en heeft een heel mooi golfpatroon met een constante golflengte. De eigenschap van een harmonieuze trilling is dat ze andere, zeg maar vervelende bibbers, mee trekken in hun mooie golfbeweging. Er ontstaat dan harmonie, flow.

Van stress naar flow

Wat bezorgt je nu meer bibbers dan stress of zorgen? Je voelt je niet bepaald in flow als je teveel stress voelt. Laat jade nu een trilling uitzenden die er voor zorgt dat je minder stress voelt. Gewoon een mooi jade steentje om je nek en je bent meer ontspannen. Geniaal toch?

Nu denk je misschien dat als ik niet van jade houd, ik niets aan stress wil doen of zelfs geen stress heb (ha, ha). Nou, dat is nog even een aandachtspuntje…

Jade, toen liever niet?

Jade bood mij niet de juiste manier. Het aangrijpingspunt voor de trilling van jade op psychisch niveau is integratie van de geest met het lichaam. Daar was ik toentertijd niet mee bezig.
In mijn poging om braaf te zijn, zodat ik aardig gevonden werd, deed ik wat mijn geest me opdroeg, dat voelde veilig al deed mijn lichaam pijn. Jade kan dan nog zo’n goede bedoelingen hebben, ik wil er dan niets van weten… het voelt als een bedreiging van waarin ik geloof.

Jade, ja graag

Jaren later, veel verder in mijn ontwikkeling, voel ik wel de ondersteuning van jade. Ik draag het graag en kan me overgeven aan de hartenergie. Ik durf te dromen, jade is een droomsteen, en verbind me met wie ik ten diepste ben.

Stel jij je open voor jouw steen?

Het is dus mogelijk dat je het ene moment een steen mooi vindt en het volgend ogenblik er niets van wilt weten. Dat heeft alles te maken met jouw vermogen om je, op dat moment, open te stellen voor de energie die de steen uitzendt.

De trilling bepaalt de kleur van de steen, maar komt voort uit de bestanddelen waaruit de steen opgebouwd is. In iedere steen is de verhouding van de bestanddelen anders. Daardoor ontstaan bijvoorbeeld voor jade een ontelbaar aantal verschillende groene stenen. Dat ze allemaal jade heten, komt omdat ze hetzelfde chemische hoofdbestanddeel hebben.

Er is beslist een steen die jou helpt om de KEI te worden die jij wilt zijn

Maak je geen zorgen, er is altijd wel een steen onder dat ontelbaar aantal te vinden die jou ondersteunt om de KEI te worden die je wilt zijn.

Ben je benieuwd welke steen voor jou geschikt is? Neem dan contact op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.