Maak jij het waar? - Praktijk Vertrouwen
17648
post-template-default,single,single-post,postid-17648,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Maak jij het waar?

Maak jij het waar?

Herken je dat onbestemde gevoel van: “Ik wil IETS ANDERS, maar wat?

 

Niets is zo eerlijk als Verlangen

Een bekende filosoof zei op zijn negentigste verjaardag: “Ik heb ontdekt dat verlangen de enige eerlijke eigenschap is van de mens.” Verlangen is er eenvoudigweg, daarin kan een mens niet liegen. Het komt in ons hart op, of we nu willen of niet.
Vaak wordt ‘dat wat je echt wilt’ afgezwakt of weggestopt door gedachten zoals “dat kan ik toch niet” of “wat zal een ander daarvan denken?” Misschien doe je al zo lang wat er van je verwacht wordt, dat je zelf niet meer weet wat je wilt maar er ‘knaagt iets’.
Het kan ook zijn dat je onveilig voelt of gevangen in de waan van alle dag. Toch heb je een verlangen om te zijn die je wilt en mag zijn.
Ook heb jij, zoals ieder mens kwaliteiten meegekregen, die helemaal bij jou horen, waar andere mensen je aan herkennen. Deze kwaliteiten kun je gebruiken om je verlangen of ideaal waar te maken.

 

Passie geeft focus

Vanuit verlangen ontstaat passie. Deze passie kun je leven door je persoonlijke kwaliteiten zoals zorgzaamheid, doelgerichtheid, mededogen, moed…etc in te zetten.
Het kenmerk van passie, of bezieling zo je wilt, is focus en het gevoel van energie die stroomt.
Het voelen van je verlangen of het verbinden met je ideaal zet aan tot verandering. Door de gedachten, je voelen en je willen met elkaar te verbinden ontstaat er een verschuiving in je energie. Je hebt een keuze… Je leeft vanuit je verlangen.

Plaats van gebeuren NU, drijfveer VERLANGEN, hefboom GEVOEL!

 

Krachtgericht Coachen is wat het woord zegt…. begeleid worden naar en vanuit je kracht. Het helpt je je verlangen te herkennen en voelen en verbindt dit met je persoonlijke kernkwaliteiten. Het leert je zien dat je kunt kiezen… kiezen om te zijn die je wilt zijn en je gelukkig te voelen.

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik je kan helpen met onder meer Krachtgericht Coachen? Kennismaken kost niets en als de klik er is, gaan we aan de slag.
Klik op afspraak-maken en vul je naam en emailadres in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op. Ik help je graag.

Lees wat anderen over mij schrijven onder (klik de link even aan) ervaringen-van-cliënten

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.