NOG 3 DAGEN EN DAN SCHRIJVEN WE 2018! - Praktijk Vertrouwen
17067
post-template-default,single,single-post,postid-17067,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

NOG 3 DAGEN EN DAN SCHRIJVEN WE 2018!

NOG 3 DAGEN EN DAN SCHRIJVEN WE 2018!

Hoe zag 2017 er voor jou uit? Kun je je voornemens die je maakte afvinken?
Heb je nieuwe doelen voor 2018 of laat je dat maar? Je bent eind januari toch weer aan het snoepen en snaaien of je hebt nog steeds dat gesprek met je baas niet gevoerd. Je kinderen zeggen, “ach Mam, maakt niet uit ” en je bent er van overtuigd dat je baas toch niet luistert. Ik herinner me het ontevreden gevoel horend bij het idee van weer gefaald hebben. Gezelliger werd het er thuis dan niet op.

Jippy

Niet om je de ogen uit te steken maar gewoon omdat ik trots ben op mezelf en mijn dochter en mijn partner en kinderen dat ook zijn: Ik heb mijn voornemens voor 2017 waargemaakt. Het gewenste gewicht bereikt, 2 keer per week sporten en een kant en klaar marketingplan voor Vertrouwen, zijn er het bewijs van.
Van de jarenlange voorbereiding van onze wereldreis (2012-2013) heb ik geleerd dat iedere verandering voorbereiding vraagt en dan niet in de laatste plaats voorbereiding van je mindset. Eenmaal wetend hoe het werkt, pas ik het steeds eenvoudiger toe.

Wat vink jij af over een jaar?

Zie je het voor je….? Over een jaar ben je trots op jezelf. Je straalt bij de bewondering van je omgeving. Het is gezellig in huis want jij bent gezellig. Je doet de dingen die jij leuk vindt. Je weet nu dat je het kunt, je voornemens wáár maken.

DENKEN, VOELEN EN WILLEN STAAN OP ÉÉN LIJN, DAT IS FLOW!

Waar sta jij in 2018?

Wat ik kan, kun jij ook 🙂  !
Als je met mij aan de slag gaat, weet je waar jij gelukkig van wordt, je doet de dingen die jij leuk vindt en je gaat met plezier naar je werk, kijkt met bewondering naar je eigen spiegelbeeld en je bent ontspannen.
Door met mij in gesprek te gaan, weet je en voel je na 6 bijeenkomsten van 1,5 uur in Vertrouwen, praktijk voor alternatieve geneeswijzen, hoe jij kunt bereiken wat je wilt.
Jij bent deze investering waard om trots te zijn op jezelf, gelukkig te zijn én te voelen dat je dit zelf gedaan hebt. Je kunt je kinderen vanuit eigen ervaring helpen om hun wensen waar te maken.

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik je kan helpen? Kennismaken kost niets en als de klik er is, gaan we aan de slag.
Klik op afspraak-maken en vul je naam en emailadres in. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.Ik help je graag.

Voor 2017 wens ik je een bruisend uiteinde en vooral een stralend begin vol zelfvertrouwen dat je je dromen waarmaakt in 2018.

Lees wat anderen over mij schrijven onder (klik de link even aan) ervaringen-van-clienten

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.