GOED IN JE VEL. 5 GOUDEN TIPS - Praktijk Vertrouwen
17088
post-template-default,single,single-post,postid-17088,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

GOED IN JE VEL. 5 GOUDEN TIPS

GOED IN JE VEL. 5 GOUDEN TIPS

NIET KLAGEN MAAR DOEN

Zoveel vrouwen om mij heen klagen maar blijven doen wat ze gewend zijn te doen (inclusief het klagen). Ze zijn gewend aan het ongelukkig zijn, gaan braaf naar de dokter voor die vervelende kwaaltjes en nemen al dan niet op tijd hun medicijnen.  Het ‘positieve’ is dat ze altijd mee kunnen praten tijdens de koffievisites en feestjes.

Het is mijn visie dat je je geluk zelf in de hand hebt. Het is niet de gebeurtenis die een mens ongelukkig maakt, maar de manier waarop zij er mee omgaat.

Mijn missie is het om vrouwen bewust te maken van hun eigen aandeel in hun geluk, het zelf ter hand te nemen en te doen.

PROFITEER VAN MIJN ERVARING

Dit e-boek bied ik je aan omdat ik denk dat je van mijn ervaringen, kennis en kunde mag profiteren.

Met deze gratis tips, krijg je vat op je dip momenten én voedt je je onderbewustzijn op. Je bepaalt zelf hoe je je voelt en daarmee voorkom je dat je net zoals ik van chagrijnig depressief wordt en uiteindelijk uit een diep dal moet klimmen.

Wat vooral belangrijk is: Je houdt zelf de regie. Dat alleen al maakt dat je goede zin houdt en mogelijk met een gevoel van prettige spanning in je buik wilt onderzoeken wat jouw mogelijkheden tot geluk zijn want één ding is zeker:

Jij bent het waard om gelukkig te zijn.

Heel veel succes en vooral plezier bij het lezen en uitvoeren van mijn tips.

Vraag hier het E-book aan:

Voel je goed in je vel. 5 gouden tips 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.