MAGNESIET BIJ TRANSPIREREN - Praktijk Vertrouwen
17097
post-template-default,single,single-post,postid-17097,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

MAGNESIET BIJ TRANSPIREREN

MAGNESIET BIJ TRANSPIREREN

Magnesiet is een steen die meestal niet gekozen wordt vanwege de ‘good looks’. Met een beetje goede wil zie je een magnesiet aan voor een oud stukje kauwgom. Uit de naam blijkt al dat magnesiet het mineraal magnesium bevat. Daarmee is het een heel geschikt steentje om op zomerse warme dagen bij je te dragen. Door het zweten verliezen wij mineralen wat kan leiden tot duizeligheid en kramp. Een magnesiet gedragen op de huid kan deze kwaaltjes verminderen omdat het de magnesiumstofwisseling beïnvloedt. Neem daarbij de positieve invloed op geduld, acceptatie én het ‘goed luisteren’ en je hebt de basis voor een goed gesprek op een aangename zomeravond. Komt de maaltijd van de bbq, dan is dit een reden te meer om voor dit stiefkindje te kiezen omdat het ook de vervetting van bloedvaten tegengaat.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.